Pokémonkalas

Äntligen är nedräkningen över! B har räknat ner sen strax innan sommarlovet till sin födelsedag. Nu är det bara 83 dagar kvar. Nu är det bara 54 dagar kvar. Jisses 😂
Lyckligtvis hade B bara bjudit in skolkompisar så vi kände inte att vi behövde ställa in kalaset, de ses ju dagligen i skolan. Men föräldrarna fick stanna hemma,. Dom fick minsann njuta av lugnet medan vi kalasade med åtta barn. Glada och härjiga till tusen. 

Pojkarna hjälpte till att duka, två timmar före kalasets starttid. Sen sprang de och klädde på sig och undrade om kompisarna inte kommer snart. 
Pokémonfika och lek. Jag kommer aldrig mer baka egna tårtbottnar, mina blev inte luftiga alls. Så besviken! Tur det fanns annat. 
Till leken så skrev jag ut två "skurkar" från Pokémon som barnen skulle skjuta, när de träffat båda fick de ett papper med fyra Pokémon figurer på och de fanns gömda i vårt hem. Så dom skulle leta upp dom, kryssa över den Pokémonen de hittade och när de kryssat alla fick de sin godispåse och två sidor med pyssel. Ena var en labyrint där Pikachu skulle hitta Pokéball och det andra bladet skulle man hitta Pokémon namn bland massa bokstäver. 
Barnen körde även Dans-stopp, det var inte igår! Kul att man kan börja köra lekar man minns. Nästa år ska vi köra hela havet stormar. 

Det var en otroligt nöjd B efter kalaset. Det bästa kalaset han haft, väldans bra betyg. Så kul att skämma bort han lite med att göra nåt för honom. Min älskade lilla B. 
(null)
(null) (null)
(null)
(null) (null)
(null)
(null) (null) (null)
(null)