Nike

Mannen och jag har precis unnat oss varsitt par skor. Varsinna nike! Sidan vi hittade hade halva priset jämfört med dem i butiker men färgutbudet var rätt glest, iallafall om man tänker på alla färger som finns. Men jag är nöjd med mitt färgval ändå, det blev lila/vita!
Så nu måste jag bara matcha med nå färscht träningslinne, så är jag good to go sen så fort halsen har gett sig!:)

Shoppat | | Kommentera |

Fokus på frisk

Var till läkaren idag, för sista gången i mitt liv. Det är tredje veckan som jag har ont i halsen nu. Jag har ätit en stadig kur med både ipren och strepsil men utan resultat. Men det är tydligen bara fortsätta med det och vänta ut det för att citera läkaren: "din hals bara är sån här". 200spänn och ett ironiskt JAMEN TACK FÖR DET DÅ senare så var jag varken klokare eller friskare. Precis som med magen tidigare i år.

Det kanske låter klyschigt eller oförståligt, men jag LÄNGTAR tillbaks till träningen! Jag har liksom inte kommit så här långt eller fått mina resultat för att kasta bort dem och börja om från scratch. Nej, jag vill sätta upp nya mål och klättra över nya hinder! Men för det så måste jag bli frisk. Inte frisk som en nötkärna, det har jag inte tålamod till, men iallafall vara feber- & förkyldfri. Dem mest kritiska. Sen ska jag tokköra igen!!!

 

Livet | | Kommentera |

Kalorisnål köttfärssås

Magin i min smarriga köttfärssås är alpro soyas matlagningsgrädde. Den är väldigt krämig i både konsistens och smak men ändå kalorisnål, är ungefär 174kcal per 100ml. Sen har jag färska champinjoner, konserverade är goda men iiiiiingenting jämfört med färska. Dessutom är de färska kalorisnålare oxå ;) Det enda som "kostar" i min köttfärssås är själva köttfärsen, resten är så snålt det bara kan bli. Jag har inte skrivit nå mått eller så, är mest smaksak i detta recept. Hur kär är du i champinjoner-smaksak ;)

Jag gör såhär: steker köttfärsen tillsammans med kryddor, dem jag använde var vitlökskrydda, grillkrydda och paprikakrydda. Hällde i hackade champinjoner och alpro soyan (japp, jag använde heeela förpackningen). Sen fick det puttra och gotta till sig innan jag hade ned skivade körsbärstomater och purjolök. Det går inte att INTE tycka om!!:)


Jag käkar de till fitnessnudlar (som är kalorifria) och stevia ketchup. Kan man inte träna så får man sköta kosten, och detta är seriöst en av mina favvorätter! Så jävla skönt och veta att man kan vräka i sig god mat utan att vräka i sig kalorier. 

 

Mat & recept | | En kommentar |
Upp