Kiakul

Pojkarnas förskola var stängd igår så jag & Kia tog ledigt från våra jobb och hade mysdag med dom. Kia sov över från kvällen innan, då blir det lite extra lyx för mig för då får jag sova lite längre😌 G vaknade som vanligt vid 6:30-7 tiden och var inte alls blyg på morgonmys med Kia istället för mig, och så fort B hörde dom två vara igång pep han ner till dom han också. Vid åtta gick jag upp och fixade frukost. Sovmorgon och familjefrukost, såå bra start på dagen för mig.

Efteråt frukosten gräddade Kia pannkakor och jag packade min och pojkarnas badväskor sen bar det av till Kristiansborg. Var rädd för att det skulle va jätte mycket folk där eftersom förskolorna hade stängningsdag men det var nästan inge folk alls, undra va de andra gjorde? 
Pojkarna "pimmade" (som G säger), åkte rushkana och var helt orädda för vattnet. Fanns inga hämningar, riktigt kul! 
Vi tog en snabb pannkakspaus, pojkarna åt 1,5 pannkaka var sen ville de fortsätta bada.
(null)
(null)

På hemresan somnade G och fick sova middag lite längre än vanligt, det tar på krafterna att bada. Vi andra tog lite mellis och myste framför film och tog det lugnt.
Benjamin, Gabriel, Livet | | En kommentar |

Nästan som en hotellsäng nu

Pojkarnas farmor bjöd in oss för att baka lussekatter. Vi tackade ja men var lite fräcka och lämnade pojkarna bara sen åkte vi och handlade. Vi behövde nya täcken och lakan och sånt är lite lättare att göra utan kids. Så vi åkte till Jysk och köpte nya täcken, lakan och några kuddar. Sov så otroligt skönt den natten, utan överdrift. Man ska verkligen investera i bra sängtillbehör, man spenderar så mycket tid där och viktig tid. Som små barnsförälder är alla sömnstunder priceless, så vi tittade inte riktigt prislapparna. Tur det var black friday! 

Lussebak, söndagshäng och lussefika hann vi med hos farmorn innan vi gick. Jag & G åkte och hämtade min faster Kia som skulle sova hos oss och så hämtade vi våra nya posters som vi satte upp vid nya bordet i vardagsrummet. Blev jätte bra, ska ta bild sen och lägga upp. Vi invigde de nya postersarna med att äta Kias lasagne framför dom till middag. Pojkarna fick vara uppe lite extra länge sen somnade de nästan ovaggat, i sina egna sängar så jag & V fick debut sova själva i våra nya sängtillbehör😅
Livet, Shoppat | | En kommentar |

Förkyldningarnas förkylning

Efter att ha vab'at förkylda pojkar i en evighet så åkte jag såklart själv på skiten. Jag var hemma i början av veckan med G, han fick börja med sina mediciner så då vill jag ha han hemma och under uppsikt. Mamma hökögat lugnar mammahjärtat bäst. 
Torsdagen var jag helt sänkt men G var mycket bättre så det blev fsk & jobb. På fredagen hade min avdelning AW som jag arrangerat, jag vill bara inte missa den! Även fast jag var dyngförkyld och knaprade ipren. 

Jag hade bokat bord på Bra Hak så vi startade kvällen med burgare & bubbel. Fortsatte sen till O’learys för att ta oss nån spelvända men det va knökfullt så vi var inte där nå länge, gick vidare till Bocca istället. 
Vid 23 kände jag att jag hade hållt ut länge och tog en taxi hem. Kröp ner i sängen bredvid mina älsklingar och sov till 10. Sömn är bästa medicinen. 

Lördagens planer blev inställda, skulle hälsat på lilla Charlie men ville inte smitta honom. Jag kurerade mig med att drack te, smörjde in mina läppar med munsårssalva då jag var på typ dag sex med munsår... 
Vid lunch åkte vi till Skultunas julmarknad. Det var en jätte mysig och familjär julmarknad, men fy va kallt det var! 
Det blev iaf en fika. Pojkarna fick korv med bröd och pepparkaka, vi tog räkmacka. Så blev det fiskedamm för pojkarna också, och så träffade B på mumintrollet som han fick en godis av och en stor kram. Jag blev lika glad nu som när han kramade Bamse och hans vänner, det är sååå kul att han börjat våga. 
På kvällen gjorde V hemmagjorda hamburgare på högrevsfärs så hade vi myskväll vi fyra. Det var gott, tror jag. Kände typ ingen smak pga förkylningen men V är väldigt duktig i köket så det kan inte ha smaka nåt annat. Vi hade det iaf väldigt mysigt, bara vi fyra. 

Livet | | Kommentera |
Upp