Måndagsmys

Fått en fin start på veckan tillsammans med Marim och Alina & Enya. De kom till oss vid 16, då gick papporna och de stora barnen iväg och åkte skridskor. V filmade och visade att B åkte helt själv, så duktig!! Löjligt stolt mamma som tagit print screen på video. Sötnosen Alina och Kim är med i bakgrunden.
Mammorna och småttingarna gjorde middag och lekte. Enya & G får sällan chansen att leka på sitt vis, oftast blir det att de hakar på sina storesyskon på det dom gör. Så nu när de fick leka själva satt de och byggde torn tillsammans och rev ner. De var ett klockrent team som la varannan kloss och när tornet började svaja innan de var klara så skrek det nejnejnej i kör. Sååå söta! 
(null)
(null)

Till middag slängde jag ihop en barnvänlig spagetti- & korvgratäng med det som fanns hemma. Bl.a den röda såsen från kebabtallriken igår, matlagningsgrädde, majs, kryddor och lite västerbottenost & pizzakrydda på toppen. Det blev riktigt gott! 
Marie hade med sig tårta från helgen som vi åt som efterrätt, riktigt fluffig och chokladig. Precis i min smak. 

När de gick hem myste jag & pojkarna i min & Vs säng till Gruffalon. B ville ligga så tätt, så tätt och pussas med jämna mellanrum. G blev avis och sa miiin mamma och la sig på mig och gav mig en lååång puss. Han säger miiin mamma 38ggr om dan på olika vis, oftast bestämt men när t.ex V retas och säger likadant så kollar G på mig och säger det lite försiktigt och frågande istället. Min mamma?

Nu är det operation läggning. B somnar som vanligt på 2-3 minuter efter att jag gått ut från rummet, G smyger sig upp med jämna mellanrum. 
(null)

Benjamin, Gabriel, Livet | | Kommentera |

Det var den helgen

Jag älskar att ha lediga helger. Få umgås och hitta på roliga saker, sånt som lyfter ens vardag. 
I fredags vab’ade jag G som hade det jobbigt med sin förkylningsastma och slemhosta, tog han några springsteg så hostade han tills han kräktes stackarn. Så vi drog med oss mormor till Maxi och handlade, jag gjorde typ vadsomhelst bara jag fick komma hemifrån en stund. Efteråt åkte vi hem och åt lunch och sov middag. Hämtade B, skulle haft fredagsmys med Csaszars men Nilas hade fått feber så vi fick mysa bara vi. Åt toast till middag och tittade på Twirlywoos på Svt. Lite familjemys kan man inte få för mycket av. 
När pojkarna hade somnat tittade jag & V på vår nya favvo serie White Collar som finns på Viaplay.

Lördagen var fullrulle. Vi började med Erikslund Shoppingcenter för V behövde nya skor och kostymbyxor som han skulle ha på kvällen. Vi tog en korv på ikea, lät pojkarna leka av sig lite innan vi åkte hem. 
Kl.14 hade goa Isak sitt två års kalas! Mamma Anette hade ordnat med djungeltema och gjort det jätte fint med massa hemmagjort dekorationspyssel, djurballonger, djurmasker och gofika. Jag åt säkert sjutton kakor, jag som föredrar bullar och fluffiga saker. Den kvinnan kan verkligen baka kakor.
(null) (null) (null)
Grattis Isak!🦁♥️

Vid 17 lämnades pojkarna till sin farmor så var det min & Vs tur att gå på kalas. Bästa Marie och hennes tvilling Malin hade fyllt 30 och skulle fira det med fest där temat var Cocktail.
Vi började med några fördrinkar hos Csaszars innan vi åkte ner till Strike där festen började. Alla biljardborden var abonnerade för festen, vårt bord hade det nog roligast. Vi hade fått olika uppdrag av Marie. Jag skulle ta selfies med folk och vara lite fotograf, V skulle hålla spontana tal och Elin skulle visa hur vig hon är för okända människor. Vi gick all in i våra uppdrag och hade jätte roligt!  

(null)
(null)
(null) (null)

Efter Strike så hade de abonnerat över våningen på Brasseriet där det blev mat och dryck. Födelsedagsbarnen sällskapade trubaduren på scenen och tog över micken och sjöng de oxå. Så spontana och sköna!
Sen gick vi till Publik och dansade, några av oss fortsatte till O’learys oxå innan vi åkte hem. Hade  ont i fötterna, fyfan för klackar. 18timmar senare och jag har fortfarande domningar.
(null) (null) 
Söndagen har varit en riktig slappsöndag. Hade lyxen att vakna vid 10. Hämtade pojkarna hos sin farmor vid 11 och fick en våffelfrukost. Sovis för G och soffmys för oss andra. Åt kebabtallrik till lunch sen fick jag städryck, barnen fick bada och V tittade på fotboll. Marim och Alina & Enya kom och lekte en stund tills det blev läggdags. 
(null)
Gopluttarna♥️

En väldigt bra helg! Är helt slut samtidigt som energikontot är maxat. Känner verkligen att jag stormtrivs med mitt liv just nu. Fina barn med min stora kärlek, och vi har ett bra liv tillsammans. Ett väldigt bra liv. Med härliga vänner och familjer. Jag har tur.

Benjamin, Gabriel, Livet | | Kommentera |

Nyklippta

Idag var Bs första gång hos frisör, men Gs andra gång. Lite omvänt! Vanligtvis så brukar V köra med rakapparaten på B och det brukar bli riktigt bra, men vi ville testa med en riktig frisör. Så idag vågade vi oss ut från sjukstugan och passade på att ta pojkarna till frisören, har varit på to do-listen länge. 

Vi var hos min frisör Lava på Salong Hårstrået. G fick klippa sig först. Han tyckte inte att det var nå kul denna gång för han började gråta så fort förklädet åkte på, det gjorde han inte första gången. Vet inte varför det blev så nu, kan va att han var nyvaken. Men han fick sitta i mitt knä och då gick det bra. Fan va hår ungen har, en riktig kalufs! Allt hamnade ju på mig så har gått och kliat mig resten av dan efter alla små hårstrån. 
Sen var det Bs tur och eftersom G hade suttit i mitt knä så ville han oxå göra det. Såklart. Rättvist ska det va. Gick galant för B medan Lava höll på. 
Båda pojkarna fick en klubba av Lava för att de va så duktiga, det var däremot Gs första. 

Mina busiga & långhåriga killar imorse och efter frisörbesöket. 
(null)
(null)
(null)

Benjamin, Gabriel, Livet | | Kommentera |
Upp