Får inte glömma njuta

Blev långpass på Onlinen idag, 5:15-16:10. Lagom mör i fötterna men det var kul!

Vid frukost äen fick jag en bildbomb av V som myste med pojkarna i soffan. Dom gör mig så lycklig. Det är en så härlig tid i livet nu.

Benjamin, Gabriel, Livet | | Kommentera |

Magsjuka

Utan förvarning eller ens en gnutta aning om vart ifrån det kom så har hela familjen varit magsjuk. Natten till söndagen började båda pojkarna spy i sina sängar. Så hela familjen fick sova i handdukar, det lilla man fick sova dvs... 


På söndagen skulle V och Emil haft en mandate. Den har redan blivit inställd två gånger för pojkarna har fått vattkoppor vardera gång och varit i sin peak av vattkopporna så killarna fick ställa in då, och för tredje gången nu. 
Jag & Sara skulle undertiden tagit pojkarna på bio då det var barnens biodag, och efteråt gått till Ica Grytan där Pingstkyrkan ordnat med hoppborg, cocosbollmaskin och lite annat kul. En kul dag att se fram emot! Men men... 
Som att det inte räckte så insjuknade jag & V under söndagen oxå. Att ta hand om två små magsjuka småttingar när man inte ens orkar sitta upp är fan tortyr! Bland de jobbigaste jag varit med om. 
T.ex, efter att vi alla fyra hade somnat till i soffan vid lunch så satte sig båda pojkarna upp och började spy. Jag & V satte oss upp med ett ryck, V insjuknade framåt em men jag började redan vid frukost. Så när jag satte mig upp med ett ryck fick jag kämpa för att inte spraya mina gråtande pojkar som ropade mamma och sträckte händerna mot mig. V sprang och hämtade papper och när han kom tillbaka satt jag på golvet med huvudet hängandes och varsitt nedspytt barn på vardera ben. Priceless. 
På kvällen spydde pojkarna igen och när det var läggsdags slocknade hela familjen på två röda.

Idag har var en återhämtnings dag. Missade bvc där vi skulle varit på 1 års- och 2,5 års kontrollen tråkigt nog. Alla har iaf varit feberfria, ingen har spytt men ingen har haft nån kalasaptit heller. Men skönt att vara på bättringsvägen. 

Benjamin, Gabriel, Livet | | En kommentar |

Play-date

Igår hade vi fredagsmys med Marie och hennes flickor. Kim kom när han hade slutat jobbet. Våra pojkar och deras flickor kommer så bra överens, blir minimalt med tjafs för de är så snälla med varandra.

Igår lekte B och Alina "mamma, pappa, barn" så när Alina skulle ropa efter B så ropade på hon "pappa" och B ropade på "mamma". Så söta! 
Enya utmanade G genom att ta hans lära-gå-sak. G stod mot barnbordet just när hon tog den och när han såg att hon gick iväg med den var det som att han "sprang efter" för att han "inte kan gå" utan den. Haha! Enya går väldigt bra och G testar sig fram fortfarande, han är duktig men inte lika duktig som henne. 

Vi skulle ha gjort minipizzor men handlingen drog ut på tiden så med hungriga ungar fick det bli en donken i panik. Och så gjorde vi (okej V gjorde) minipizzor efteråt. Varför välja? 
Sen blev det fredagsmys med ostbågar innan läggdags. 


När leken gick lite överstyr haha Såååå söt bild! Den ska framkallas och åka upp på väggen

De som jagar varandra titt som tätt. G är sin pappa upp i dan och ska blunda på alla bilder man tar

Benjamin, Gabriel, Livet | | Kommentera |
Upp