Underneath it all, we are all the same

Då ger vi det hela ett nytt försök...
 
Jobb 10-2:30 igår gick bättre än förväntat! Kommer ihåg förut när jag jobbade 5:30-23:30, då var jag heeelt död när jag kom hem. Kanske var för att man började jobb halv sex på morgonen, men ändå :)
 
På Stadium gick det som vanligt, gjorde allt för att fördriva tiden. Min premiärkväll på Harry's var mycket roligare! Gick väldigt bra oxå:) Nog för att jag bara var i garderoben och jobbade, but still.
Det var inte sådär överdrivet med folk tycker jag, men det var mycket olika typer av folk där. Olika åldrar, kulturer och levnadsstilar. SnorkigaSeglarSune var där, med sina fina uttal och utan strumpor i sina skor. JagÄgerIngenDuschAbdull lämnade oxå in sin jacka, som vi hängde läääängst bak i garderoben för den STANK så jävla mycket svett! Man kunde följa svettlukten i luften, som en väg, till vart jackan var hängd. Så jävla growse!
 
Så fort alla olika kulturer och levnadsstilar hade fått i sig lite så gick det nästan inte att ta skillnad på dem. Alla tafflar efter sina "borttappade" garderobsbrickor. SnorkigaSeglarSune duschade mitt ansikte med lika mycket saliv som JagÄgerIngenDuschAbdul när dom skulle säga bokstaven F, "Jag Fick tag på min Frus gardoFFsbricKa". Smashing....
Till alla frugor och andra tjejer där ute vill jag bara säga en sak. Dom som jobbar i garderoben, vill INTE ta på era garderobsbrickor som är neddränkta i pattesvett!! Minns inte hur många gånger jag pumpade händerna fulla med handsprit igår, baddade mig i ansiktet med det oxå.
 
Ett medelålders par som skulle hämta ut sina jackor, eller par var väl o ta i. Han var uppenbarligen väldigt sugen och hon var väl nyfiken, eller nåt. Dom stod och tog på varann lite "försiktig", fnittrade och viskade. När jag lämnade ut deras jackor hörde jag kvinnan säga "Men lova mig att vi bara kommer att kramas". Mannen log, nickade och instämde så mjukt och fint. Fast hans blick sa ju nåt helt annat haha!
Jag ville typ skaka om kvinnan, men jag kunde inte låta bli att skratta. Spelar tydligen ingen roll vilken ålder man är i, vissa lär sig aldrig ;)
 
 
Livet | | Kommentera |

JA MEN FUCK YOU!!!!!

Skrev ett långt jävla inlägg, la dit rubriken sist. Publicerade.
Och allt som kom med var rubriken!!!!!!!!
Vafan håller den här jävla plattformen på med??!?!?!!!
 
 
 
Livet | | Kommentera |

Torsdag

Vaknade kl.8:30, trodde inte att det var sant. Ohälsosamt att vakna så tidigt! Lyckades somna om till 9, sen gav jag faktiskt upp. Nice gjort av mig var det för det VAR ju fint väder då, till skillnad från nu.
Jag tog mig ut på en morgonpromenix och invigde mina nya lilarosa hörlurar. Tyvärr är dom inte lika bra som dom är snygga! Dom får duga ett tag framöver.
 
 
Efter min älskade havregrynsfrulle drog jag till gymmet. Kände mig inte ett dugg pepp egentligen, fast jag vet att bara jag kommer över DET hindret så flyter det på efteråt. Det gjorde det oxå!
Nu har jag ett konditionspass; tvätta! Om det inte är ett konditionspass att springa upp o ned för fyra våningar, then what is?! Är ju värsta intervallpasset ;)
 
Nu blire lurre och sen jobb. Kan passa på o säga att imorn blire inget inlägg. Hemskt ledsen över att göra er så besvikna men jag jobbar 9:50 - 18 på Stadium och sen 20 - 03 på Harry's. Kom gärna o hälsa på!;)
 
Träna & Hälsa | | Kommentera |
Upp