Igår & idag

Älskar verkligen tiden med min familj. Uppenbart och självklart men det tåls att sägas! 

Igår var det fint väder så då åkte vi ut till Lill åudden och kollade på båtar, åt mellis (B är helt frälst på smoothies just nu), gick ut på en brygga och lekte i lekparken. Sen sa B att han ville vila så då åkte vi hem. Orkar man inte så orkar man inte. 

Idag har G & jag haft heldag med mormor. Shoppade på Erikslund Shoppingcenter, åt lunch på Ikea och sen ville mormor köpa en present till pojkarna så vi gick in på ikea en snabbis innan vi åkte hem. 

Hämtade B och så åkte vi till Tortuna där mormors kusin bor och som nyligen köpt två hundvalpar. Två små fluffiga, skit söta och rätt skygga valpar. De gömde sig under soffan mest så vi gick ut och lekte i lekparken. De små benen måste rastas varje dag! Tycker barn är så roliga. Vart de än ska så springer de dit. Ingen lektid får gå till spillo. 

Tittut! 

Benjamin, Gabriel, Livet | | Kommentera |

Lite midsommar

Vi firade med en grannfamilj i all enkelhet. Efter alla sjukdomar som varit så ville vi ta det lugnt och hålla oss på hemmaplan. Var ju inge skönt väder så blev lite soffmys istället för utelekar. För att sumera så var det spartanskt och en relativt tidig kväll. En av de tidigaste midsomrarna men ändå lite senare än en vanlig kväll. Väldigt lugn och skön kväll. 


Det som gav mig mest skratt vad när vi dukat fram tårtan som V bakat. Sen gick jag in i köket där alla var för att hämta mer att duka fram, så jag lämnade B & Alexandra ensamma med tårtan.....
När jag kom tillbaka skrattade de båda och B tippade på tå mot tårtan med sitt pekfinger pekandes mot tårtan. 
- Vad tänker du göra då? Frågade jag.
- Så hääär! Sa han och drog fingret längst tårtkanten så han fick en stor klick grädde på fingret som han nöjt stoppade i munnen och flinade. Såå härlig! Kunde inte annat än att skratta med dom.

Benjamin, Gabriel, Livet | | Kommentera |

Cooling

I veckan var vi på info möte på pojkarnas framtida förskola. Är så glad att de ska få gå på samma förskola! Inte i samma grupp såklart, de kan må bra av att vara ifrån varandra lite grann. Men de kommer kunna springa på varandra ute på gården och så. Det gillar jag. Ser fram emot hösten. Inte för att jag vill lämna bort mina barn och låta nån annan träffa dom mer än vad jag gör, men går det som jag hoppas så behöver det inte bli så. Om jag kan jobba kvar där jag är nu och sluta vid 12-13 så kan jag hämta pojkarna efter att de sovit (vid 14), då har de bara varit på förskolan sen ca 7:30 när V lämnat dom innan sitt jobb. Men det är bara förhoppningar och spekulationer. Det jag ser fram emot är deras nya förskola med deras aktiviter. Att de ska få cirkulera i tre olika rum som har olika teman, varav en med vatten-tema så de kommer ha mycket vattenlekar. Hur kul som helst! Sen är vi bekant med en av fröknarna och henne gillar jag (och V) jätte mycket så känner mig lugn där med. Andra barn på vår gård har/har haft henne och hon är deras favvis-fröken. Tror våra pojkar kommer känna detsamma. 

Ska bli spännande o se, alltihopa!

Vår lilla cooling på väg att hälsa på förskolan

Gabriel, Livet | | Kommentera |
Upp