Första Alla helgona

Har tyvärr inte köpt nån pumpa, har å andra sidan aldrig gjort det. Men nästa år så!! 
Idag har vi ätit brunch på ikea, Lilla B har fått träffa två av sina sysslingar från Sthlm, de är på Vs sida. Jätte söta Clara & Nino! Vi har lekt ute, där B sparkade boll och lekte i höstlöven. Efteråt blev det fika hos Clara & Ninos farmor (Vs moster), och nu är vi hemma. Lilla B sover sen en timma tillbaka, och vi är mätta på tacotårta och plockgodis. Är det halloween så äre!


Benjamin, Livet | | Kommentera |

Girls next door

Jag måste säga att jag har tur med grannar. I Skellefteå hade jag fantastiska (och galet efterlängtade) Elin som granne. På Hemdal var det gullgranne Carro, minns fortfarande när vi flyttade in hur hon stod på trappen med sin äldsta dotter Alva. Jag såg då att hon var gravid, men ville inte fråga. Kände ju inte henne så hade varit sååå pinsamt (och skit taskig start) om hon inte var det. Grannfejden nästa liksom! 
När vi sen väl pratade om det så visade det sig att vi väntade dagarna efter varandra. Lite kul! Att hon sen födde nio dagar innan bf och jag femton dagar efter var ju inte ett dugg frustrernade för en annan. Särskilt när det var jag som var beräknad först.... 
Nu när vi flyttade till Gryta fick jag en ny Carrogranne. Vi flyttade in samma dag, blev lagom chockad när jag såg att det var Carro som jag umgicks lite med när jag var ca 15 år. 

Båda mina Carrogrannar har ikväll varit sååå snälla mot min Lilla B. De har prytt hans små fötter med snygga, fodrade höst och vinterskor. Såå bra att va vän med snälla människor som har äldre barn ;) Så är det kul med lite färg på skorna, annan hade säkert safe'at och köpt svarta skor. 

Lilla B kommer ha fina och varma fossingar!

Livet | | 2 kommentarer |

"Iamin"

Även idag har Benjamin, Ian och Jack haft en playdate! Lilla B var så ivrig så han vakna redan 5:40.... 
Det va tredje gången denna vecka B & Ian hade en playdate. Inte för att det fattar sånt men det är kul att det redan är kompisar! Om så omedvetet. 

Ska bli kul och se när de växer upp om hur olika eller lika de blir. Redan nu är de väldigt olika. Som jag och Lina. Till utseende så tycker vissa att vi är lika, att vi lika gärna kunde vara systrar. Sen har vi lika störtskön humor, och i en diskussion så kan vi tycka olika men ändå komma fram till samma poäng. 
Annars är vi nog väldigt olika. Hon älskar vinbladsdolmar, jag skulle aldrig röra det ens. Hon gillar gammeldagsa saker, gärna möbler och inredning i teak. Jag gillar vitt. När iPhonen kom så hade hon kvar sin nokia vars främsta egenskap var T9 och typ en 3.2 megapixel kamera. Jag gillar nya saker, out with old and in with the new. Det nya kommer av en anledning!
Lina är grym på att spara, jag är grym på att slösa. Lina kan gå och handla i sina flanellpyjamas byxor, min gräns går vid mjukisbyxor. Men Lina är så skön, hon bryr sig inte om vad andra tycker - alls! I jämförelse med henne så bryr jag mig för mycket. 
Lina vet också alltid vad man ska säga. Både på gott och ont, ibland kan man vilja få höra nåt bra men får ett retsamt skämt som respons... Men när man är riktigt nere, och allt känns mörkt och trösten känns out of reach så lyckas hon alltid finna de rätta orden. Medan en annan är fast i klyschan "du kan alltid prata med mig". 

Trots våra olikheter så är vi ändå riktigt bra vänner. Och har varit det i snart tolv år! And going strong ;) 
Jag hoppas på att B & Ian blir bra vänner. Om de inte blir lika bra vänner som mig och Lina så är det lite tråkigt, men jag hoppas iaf att de finner en sån vän i livet. 

💙💙
Benjamin, Livet | | 3 kommentarer |
Upp