Vill ha lite klotter

Då V & jag har planer på att lägga om vår ekonomi lite grann så vi själva får månadspengar så har jag redan börjat kika på vad jag vill unna mig. Tror inte V skulle neka mig det nu men det känns lättare/bättre/enklare att betala från min egna månadspeng ( hahaha hej 35 åringen!) än hushållets gemensamma kassa. 

En sak som är på min lista är tatuera mig. Det är väl egentligen tre stycken. 
Den första jag ska spara till är en fortsättning till pojkarnas namn som jag tatuerade förra året. Den sitter på sidan av revbenen, under armen kan man säga. Jag tycker det ser lite töntigt ut med bara deras namn där så vill bygga på den med nåt som jag förknippar med familjeband. Och är det något jag förknippar med starka familjeband så är det dom majestätiska elefanterna. Jag känner så starkt för dom. Hoppas jag blir en fri elefant i Afrika i mitt nästa liv. De är så lojala och kärleksfulla mot varandra. En hel flock kan invänta en gammal elefant som behöver vila. Eller hjälpa en bebiselefant att korsa en flod med en stark ström. De ger sina liv för varandra. Alltså helt perfekt att ha vid pojkarnas namn. 
(null)
En elefantmamma med sina två barn. 
SÅ starka känslor. 

Den andra tatueringen är oxå en påbyggnad, på min första tatuering (ca tio år sen). Om jag inte minns fel så var den bland de första tatueringarna som tatueraren gjorde oxå, en vän till mig. Den uttrycker inte det jag vill, plus att den behöver snyggas till. Tror tatueraren själv skulle tycka det idag. 
Jag ville att den skulle börja mörkt nedtill och bli vacker längre upp, symbolisera maskrosbarn. Att man vuxit upp i nåt mörkt men tagit sig igenom det och kommit till ljuset på andra sidan. Men eftersom det är en större påbyggnad än att lägga till elefanter vi två namn så har jag inga riktiga idéer på den än, tänker att man får prata med tatueraren. 

Den tredje vill jag ha på ena underarmen och den ska gå ner lite på handen, det tycker jag är snyggt. Jag har redan ett löv tatuerat på handleden så den behöver gå ihop med den. Sen fick jag frågan av en vän om jag ville göra en vänskapstatuering med henne, (alltså SÅN ära att få en sån förfrågan), och vår plan är att ha den på handen. En rätt så speciellt gjord fjäril. Så den behöver oxå bakas in. 
(null)
Det är åt detta håll jag går men vill ha pelargoner. Lite spretig men stilfull. 

Sen har även en annan vän oxå frågat om vi inte ska tatuera oss. Jag blir så varm i hjärtat. Att de vill göra det med mig. Vad har jag gjort för att förtjäna den äran? Att de vill märka sin kropp med ett minne av mig. Det är absolut bland de finaste förfrågningar man kan få.