Helger är livet

Dagarna swishar förbi, när fan blev det tisdag?! Idag kör jag i bageriet och bakar semlor. Kommer stinka gammal grädde resten av livet. 


Kommande helg har jag långledigt, är ledig fredag-tisdag för V ska till London med sin släkt och fira deras mormor & morfar som firar 80år. Jag ska få mysa med mina pojkar och min faster! LÄÄÄÄNGTAR!! Har så mycket kul och mys planerat :)

Helgen som varit var en jobbhelg. Men vi hann ändå med lite pussel, få besök av gudisarna och en tripp till ikeas brunch, fastän G sov ända till 7:30! Aldrig varit så utvilad. Fantastiskt!

Benjamin, Gabriel, Livet | | En kommentar |

Bara det är sol så

På mina luncher så har jag passat på att gå hem och träffa mina pojkar. Bor ju så nära jobbet och har lång rast så why not! 

B har vid den tiden kommit hem från förskolan, grannbarnen oxå så alla är ute och äter mellis och leker. Det gör inget att det är typ tre meter snö för solen har ju oxå tittat fram! Och så länge det är sol så är nästan alla grannar ute och leker med barnen. Riktigt roligt! Älskar verkligen att bo här. 


Svårt att se på bilden men från gårdens "sittgrupp" så har alla pappor byggt en backe som går ned i sandlådan. Mycket omtyckt av barnen! 

Några andra byggde en kramvänlig snögubbe.

Benjamin, Livet | | Kommentera |

Tre lediga dagar: Dag 3

Söndagsångesten har krypit sig på mig idag. Har verkligen haft känslorna "utanpå" så att säga. Varit lättirriterad, lätt till gråt, lätt frustrerad osv. Svårt att njuta av tiden med barnen då. Svårt att leva i nuet och bara vara. 

Jag ser fram emot att gå till jobbet, jag tycker det är roligt och givande. Kan verkligen se en framtid där. Det är bara svårt att jag saknar pojkarna redan nu, så jag försöker se lösningar på hur man ska kunna jobba 80-100% och samtidigt umgås 90-110% med dom. Som jag tjatat om tidigare: jag "längtar" tills jag slutar sakna dom hela tiden.
Men ica är min bästa lösning. Inte nog med att jag trivs och ser fram emot att gå dit. Jag har schyssta chefer (som är föräldrar och oxå är föräldrar först och SEN chef). Det är nära hem och nära pojkarnas förskolor. Just nu har jag rätt fritt schema så kan träffa pojkarna mycket mer än om jag skulle ha ett 7-16, månd-fredag jobb. 
Jag har det bra. Glömmer bara bort det lite när jag missar tid med pojkarna...

Så dagen har varit lugn. Har turen att ha väldigt mysiga och kramiga söner. Mammas pojkar. 
Det blev en lång biltur. Utelek och mellis med grannarna. Hälsa på pojkarnas farmor tills det blev läggdags. Livet | | Kommentera |
Upp