Veckans mat

Måndagens middag blev ädelostfisk, på mitt vis. Svingod även fast det vart tråktorsk. Jag la torsken i en form, kryddade, hällde på matgrädde och smulade över ädelost som vi hade kvar i kylen. Såna gottissaker kan man inte glömma bort. Och sen in i ugnen. Gotttttttttt!!
(null)


Tisdagens soppa blev riktigt god. En risoni- & korvsoppa! Barn älskar ju korv & pasta så det känns inte som att man skulle kunna misslyckas med denna. Så tänkte jag iaf. Blev därför bra överraskad när B tog typ 45min på sig att smaka (men sen åt han bra och mmm:ade när han åt). G smakade men åt inte så bra, men mormor & hennes hund Cola kom och så fort G ser Cola så finns det inget annat i hans värld. Skyller på det iaf. För jag vill äta detta igen. 
(null)


Onsdagens maträtt blev ändrad i sista sekund, skulle gjort pizzakassler men det kändes inge roligt så det blev taco-pizzakassler. Svingott! Blandade bara creme fraiché med mild tacosås, smetade på det på kasslern i en ugnssäkerform. Strödde på lite ost och sen pizzakrydda, in i ugnen på 225 i ca 25min. Den blev väldigt mör. Åt det med bulgur och grönsaksstavar, det går alltid hem hos pojkarna.
(null)


Torsdagens middag blev hemmagjord kebabrulle med libabröd. Blev riktigt god, över förväntan. Jag tyckte bättre om denna kebabrulle än dom man köper för de dryper alltid med sås och flott och jag blir lite äcklad av det. Absolut att sås är livet men det finns gränser, och särskilt för flott. Därför inte gillar pizza så mycket, det är inte flott med flott.
(null)

Fredagsmyset blev köpmat pga sjukstuga. Lördagens blev på ett kalas och söndagen blev köpmat från Yum Yum. Riktig lyxhelg har det varit.
Livet | | Kommentera |

Babblarna

En av Gs födelsedagspresent från mig & V var att gå på Babblarnas musikal. Gs första musikal, Bs första var Bamse som vi var på i höstas. Och nu till hösten ska vi gå på Bamse igen och då ska G få följa med. 
Babblarnas musikal va riktigt bra! Alla stora låtar sjungdes, de fick med sig publiken (barnen) på olika saker som att t.ex locka ut alla babblarna från deras hem genom att ropa på dom på olika vis. Och sen skulle man säga vilken färg de var och vad mer som finns i den färgen, t.ex att Dada är grön och gräset är grönt. Men just den biten hoppade de över med bruna Baba av nån anledning haha! B satt och ropade massa olika färger och saker. Var så roligt att han vågade för han är ju rätt blyg med sånt annars. 
Och det var perfekt att showen bara va 45min för då hade det precis börjat sprätta i pojkarnas ben så de hade svårt att sitta stilla. 
Efteråt gick vi och köpte varsin gosedjursouvenir till pojkarna, bilen Tut till B och Klonk till G. Klonk bjöd på kramkalas med alla barnen med pojkarn stod bara med stora ögon och tittade men ville inte gå fram och kramas. Vill bara kramas med sin mamma :)

(null)
(null) (null)
Galet sliten mamma som var på en impuls-utekväll kvällen innan. 
Benjamin, Gabriel, Livet | | Kommentera |

32

Insåg igår att jag fyller år om en månad. När jag var mindre/yngre och vuxna fick lov att räkna efter hur gamla de var så trodde jag att de drev med mig. Skit fjantiga tyckte jag att de var. Men nu är jag där själv. Pinsamt.
32 år blir jag i år, och jag är faktiskt väldigt nöjd med mitt liv. Jag har kommit tillfreds och känner inte att jag saknar nåt viktigt. Absolut vore det kul att vinna några miljoner eller vaknade en morgon och kunna se sig själv i spegeln naken (eller bikini) och känna att daaaamn va snygg du är! Det vore nice. Men nej, nu känner jag att jag har allt jag behöver. Två alldeles perfekta och friska pojkar. En fantastisk pappa till dom och en helt underbar sambo på köpet. Ett nytt jobb som uppfyller de kriterier jag länge har önskat mig. Vi bor skit bra, har svårt att se oss flytta härifrån. Är liksom ett så himla bra familjeområde, riktigt barnvänligt. Och pricken över i:et så har flera av våra grannar har blivit våra närmsta vänner. Självklart alltid tråkigt att känna att man tappat några äldre vänner som man alltid trodde att man skulle ha, men that’s life antar jag. 
Jag känner mig tillfreds i livet. Det har varit en hel del prövningar och det finns vissa saker att jobba på, men överlag så känns det bra. Det är en bra känsla att inleda sitt 32:a år på.


Livet | | En kommentar |
Upp