Pojkarnas rum

Nu börjar pojkarnas gemensamma rum äntligen ta form. Jag är väldigt nöjd med allt förutom golvet, och det drar ju tyvärr känslan en hel del. Men det är inget vi vill lägga pengar på när vi har en hyresrätt så det får va. 
På bild så tycker jag att de vita väggarna runt våningssängen gör att de ser väldigt kalt ut, men den känslan får jag inte irl. Lyckligtvis. För det skulle inte gå att ha nåt ovanför sängen, det skulle rivas ner direkt. Däremot har jag en liten idé på den tomma väggytan mellan våningssängen och de fyra tavlorna, får se om det blir lika bra i praktiken som i teorin.

Vi har mycket förvaring för leksaker. Har t.ex fyra sänglådor för tågbana, lego, duplo och böcker. I skrivbordet finns det djur, bilar, verktyg och annat små plock. Vi ska även köpa till svarta lådor till kallax hyllan från ikea, där ligger pussel löst nu och jag vill hellre kunna dumpa ner det i en låda. Så mycket förvaring och mycket lekyta. 
Igår hade pojkarna några kompisar över som byggde koja i våningssängen och sa att de inte ville gå hem utan bo hemma hos oss. Det är ett bra betyg!

(null)
(null) (null)
(null)
Bakom väggen hänger pojkarnas utklädnader. Hulken och Spiderman är dom absoluta favoriterna.


I hemmet, Livet, Projekt & pyssel | | En kommentar |

Söndag igen

Det var längesen nu jag hade nån "söndagsångest", vilket såklart är väldigt skönt. Jag trivs så bra i detta svenssonliv. Självklart finns det saker jag skulle vilja justera  som att t.ex inte jobba så långa dagar utan få mer tid med barnen, men det är inget jag kan påverka så det försöker att inte lägga nån energi på. 

Idag tog pojkarna & jag en sväng i skogen vid oss. Gick på lite upptäcksfärd, B tog täten och följde flera små stigar. G följde efter som om de lekte följa john och gick i Bs fotsteg och sa det B sa. Vi letade djur men vi hittade bara massa myror. Men det var en mysig stund ändå.
(null)
(null)
(null)

Resten av dagen var vi hemma. Pojkarna cyklade på sina balanscyklar, vi blev bjudna på lunch hos Csaszars. Västerbottenpaj, så gott! Barnen fick prinskorv & färskpotatis. 
På em fick vi ett trädgårdsryck och snyggade till framsidan på ogräs och annat tjaffs. V klippte gräsmattan och skrämde slag på G som tyckte gräsklipparn var jätte läskig. B lekte med Nilas och hade gjort det sen innan lunch. 
Mer små plockning hemma, äta middag, fixa med tvätt och bada pojkarna fick sammanfatta resten av dagen. Nu ska jag fixa matlåda för imorn och börja kolla på en serie som V tycker verkar va nåt för oss, The Magicians. 
(null)
Äääälskar att de fortsätter sova tillsammans
Benjamin, Gabriel, Livet | | Kommentera |

Midsommardagen

Har försökt åka och hälsa på mitt kusinbarn några gånger på senaste men jag har blivit sjuk varenda gång, så typiskt sånt där när man vill bebisgosa. 
Han var så mysig lilla Charlie. Jag myste med han hela tiden när vi var där, förutom när han skulle äta. 
G ville oxå hålla och gosa med Charlie, men B höll sig till leksakerna.

(null)
(null)
(null)

När vi kom hem åt vi pizza & kebab tillsammans med Csaszars och ett par vänner till dom. Kollade på fotbollsmatchen, eller dom gjorde det iaf. Sen tog jag & Elin en taxi till stan och dansade loss på Olearys tills de stängde. Bästa Elin, en riktigt lojal och glädjespridande vän ⭐️


Benjamin, Gabriel, Livet | | Kommentera |
Upp