Flyttar!

Här går det snabbt i svängarna! Igår när vi gick upp var det som vilken dag som helst. Planen om att flytta framåt den 1 aug var spikad. Vi hade fått tag på lite flyttkartongen som stod orörda, varför stressa liksom? ;)
När vi skulle gå och lägga oss hade vi packat i alla flyttkartonger och adressändrat OM till den 1 juli istället. Så jävla kul!!!! 

Idag har vi fått tag på fler flyttkartonger från generösa givare! Fyllt dom men måste ändå åka iväg och köpa fler imorn innan flyttlasset går vid kl.14:30.
Sen har vi tydligen sålt vår soffa. Vi pratade om att sälja den jag vet, satte ut den på blocket för att främst se vad vi kunde få. När jag sen kommer hem efter testturen med paraplyvagnen så var den såld (?!), och ca två timmar senare sitter man på en luftmadrass. Flyttlivet i ett nötskal I guess. 

Hjälper mamma att packa kuddar 

Livet | | 3 kommentarer |

Paraplyvagn

Barnvagnen som vi haft sen vi kom hem med Lilla B från BB är jag heeelt förälskad i. Den har ALLT! Jag har iofs ingenting att jämföra med, men det finns ingenting jag känner jag saknar på den. Den är snygg, lättkörd och har måååånga fina finesser så Lilla B ska ha det så bra som möjligt.
Men. Precis som med alla barnvagnar så kan det ju bli rätt bökigt och stökigt när det gäller att få den i och ur bilen. Det går bra och den kan nog inte vara smidigare på nåt vis, så vill vi att det ska gå smidigare så är vi tvugna att köpa en mindre vagn. Och det har vi nu gjort!

En s.k. paraplyvagn som främst är tänkt att ha i bilen. Så smidig! Hade inte ro att leta efter en begagnad som skulle ha de finesser jag ville ha. Bl.a. flera nivåer på ryggläget (för när B sover) och att däcken fram ska ha alternativet till låsta, för jag älskar de svängbara vi har på vår riktiga barnvagn. Är så himla lättkört och smidigt. 
Så det fick bli denna, en s.k. Trille BabyTrold Sprinter. Hitta den på extrapris och googla fram rabatter så det blev inte så farligt ändå :)


Väl ute på testturen med Maya så började det självklart småregna. Fastän det typ inte var nå moln! Hur är det möjligt?! Men även fast Lilla B satt framåtvänd för första gången och fick lite regn på sig så va han lika glad som alltid. Inte ett pip från min Pipis ♡

Benjamin, Shoppat | | Kommentera |

Bro & Breakfast

Blev en tripp till våra favvisar i Bro idag igen! :) Strax efter kl.10 klampa vi in och blev serverade bl.a. bananpannkaka till frukost. 
När vi var klara blev det lunchdags för Lilla B. Det var en av hans Mormors puréer: ärtor, potatis & fisk. Min favvo när jag var liten.
Är så kul för han äter ALLT nu! Peppar, peppar... Tidigare åt han i stort sätt bara frukt- & bärpuréer, men nu slinker matpuréerna ned lika bra. Fast inte lika entusiastiskt ;) 

Innan alla stora, mörka tråkmoln kom så gick vi ut och lekte. Maya & Elvis sprang omkring med vi stora spelade krocket och Lilla B var mammas stora hejarklack! Förjävels dock...
Så nu äre te för oss förkylda och spel för hela slanten!

Lilla B sitter och vinkar ;)
Godingen Elvis ♡

Livet | | Kommentera |
Upp