Spegel, spegel på väggen där...

Vet ni vad, jag har inte tränat sen i fredags. I know, helt sjukt. För att va mig nu för tiden. Tog först beslutet att skippa benträningen på lördagen för att vila knät. På söndagen var vi och flängde i både Västerås och i Bro, plus att det var vilodag så jag missa inget ändå. Måndag-tisdag har jag varit dålig, och idag... idag var målet att bara ta sig ut genom ytterdörren. 
Jag tappar lätt motivationen när jag missar ett träningspass. Det blir fel i planeringen, jag känner mig som olycklig och som att jag tagit på mig min gamla fettisdress igen.
Så just nu ligger jag och taggar för morgondagens rygg- & axelpass!! Mitt aaaabsoluta favoritpass. Pure lovilovelove! 

För att låta lite egenkär så ääälskar jag hur stark jag ser ut i mina axelövningar. Har gjort riktigt bra framsteg med utföranden, viktökningar och muskeluppbyggnaden. Jag ser stark ut och får som "ränder" på axlarna när jag kör, och jag går igång på att det är muskler som visar sig. 


Nu är min hand i vägen men jag tycker mig skymta o-upppumpade axelmuskler där :) Nån gång när jag & V är på gymmet själva ska jag be han ta en bild eller två. Hihi ;)

Träna & Hälsa | | En kommentar |

Buckle up sissypant

Hjärnan är blank och jag känner mig rätt så menlös. En näve lyckopiller vore inte fel just nu! Men eftersom det inte ligger o skräpar här nånstans så försökte jag gaska upp mig på annat vis: hitta tillbaks till mina rutiner! För jag är ju en sån nörd som gillar det. Att ligga och skräpa på soffan en dag eller två funkar, men längre än det så blir jag som deprimerad. 

Så ut på ärenden, lite shopping och hämtade ut ett paket från fitnessguru. Sanslöst bra leveranstid där! Vid kl.14 igår gjorde jag beställningen och idag vid 11 kom ett sms från posten att jag har ett paket att hämta ut. Inte ens 24h tog det, imponerande! 
Sen mötte jag upp V, vi shoppade lite på Team Sportia (ääälskar linnet ni ser på bilden längre ned). Jag köpte det och ett annat träningslinne efter att ha lämnat tillbaks smyckena jag fick av V i alla hjärtans dag present. That's right, jag föredrar träningskläder för smycken!;) Träningslinnena är från North Bend, har ett sånt helsvart och det är mitt absoluta favoritträningslinne! Sitter så jääävulskt skönt och är så himla najs kvalité. It's top noch!Inte bästa bildkvalitén men det där rosa är halvt genomskinligt, skit coolt!

Livet, Shoppat | | Kommentera |

High and lowlowlow

Det kan inte vara lätt att leva med mig. Humörsvängningar till max, dagligen!
I helgen så var vi hos min mysiga kusin Linda,  för hennes sötnos till dotter hade sitt 4 års kalas. Så heeela den dagen var jag så glad. Skrattade, åt en maaaassa gott och myste av att vara i närheten av min fina kusin.
Dagen efter mådde jag illa. Riktigt jävla illa! Frukosten åkte upp och ned, lunchen åkte upp och ned och mitt huvud var en tickande bomb. Jävla sockerrush från kalaset och godisskålen vi hade hemma sen.. Har haft soffläge sen dess, och vad gör man då? Man sover. Tänker. Sover. Tänker. Sover. Tänker. Sover för att slippa tänka. 
Att tänka är farliga saker. Man blir ju deprimerad! Och inte fan kan man tröstmoffa i sig något gott eller. Det kommer jag bara må sämre utav...

Jag orkar inte ligga och tycka synd om mig själv. Är för jävla tråkigt, menlöst och tragiskt... Men jag orkar fan inte ta tag i något heller. Finns iaf inget vettigt att göra här..
 


 
Livet | | Kommentera |
Upp