Bara torsdag

Heeej mina vänner!! Allt bra?
Just nu tycker jag livet leker! Även fast vintern närmar sig, det är mörkt, blött och rusk ute osv. så är jag ändå väldigt glad i livet. Mycket flyter på riiiiktigt bra. Fick idag kul info om ica (hemligt for now ;)), min träning och kost rullar på finfint och än så länge störs jag inte av NC1month. Finns ju så mycket goda alternativ! Yollibox choklad tex ;) Mmmmm!! Eller lax. Har fått riktiga cravings på lax! Det hugg till ordentligt igår så jag köpte rökt lax och hade som matlåda idag (se bild), och imorgon blir det laxfilé i lådan. Smarrr!!


Rökt gravad lax med sallad, keso och sjögräsnudlar som är överöst med örtkrydda. 


Var till frissan idag btw, klippte av ca en dec. Känns riktigt fräscht! Lite kortare än va jag haft på länge, och jag funderar faktiskt på om jag inte ska korta till det ännu mer. Köra en ordentlig page! Vad tycker ni?


Trött, nyduschad och med tanke på nipplen rätt så frussen.


Nu äre nog nattis för mig. Började kl.6 idag och samma visa imorgon, men faaan va keeewwl det ärrr!!!! Love ica.

Livet | | En kommentar |

#NC1month

För typ 2v sen hittade jag en tjej på instgram som heter Fitnessunni. En träningsglad matälskare som startat en utmaning kallad "NC1month". Vilket innebär att man inte ska äta godis, fel kolhydrater eller dricka alkohol under en hel månad. Hon har oxå lagt upp väldigt inspirerande före- och efterbilder på hennes avklarade NC1month's, gå in och kika! 

Ni har säkert redan fattat att jag har satt en count down till den sista november på att köra NC1month. Eftersom jag dricker alkohol rätt sällan så är inte det någon utmaning, så på den fronten kommer jag fortsätta som jag redan gör. Fel kolhydrater äter jag i stort sätt bara på cheat days, så den får oxå åka med på denna utmaning utan problem. Men godiset. Mitt kääära plockgodis och min underbara choklad!! DÄR är min utmaning.

Varför jag valde att köra denna utmaning nu är för att det blivit mycket godis på senaste tiden, plus att snart äre december. Och den månaden innebär ju julbord, kola, knäck, tomteskum, lussekatter och allt möjligt gott! Så det är lika bra att hålla igen ordentligt tills dess och återgå till cheat days :) 

Nån som vill haka på?!


Har nog tagit mig vatten över huvudet..

Träna & Hälsa | | Kommentera |

Projekt Stol, klart!

Minns ni dessa loppisfynd? Dom har varit klara sen en tid tillbaka men dekoreringen är fortfarande kvar. Jag håller på och flyttar runt på saker hela tiden, och tro det eller ej: men vi har tomrum! Och det innebär ju SHOPPING!! Haha ;) 

Men tills den dagen kommer så bjuder jag på en bild på stolen, som fick prydas av min avlidna mormors nalle <3 Den är ful som fan men den ligger mig varmt om hjärtat, och bara för att det är mormor som gjort den så tycker jag att den är lite fulsötcharmig. Söker en mellanstor, ljusgrå vas att sätta doftljuset i. En brun plump ba sådär funkar icke!


I hemmet | | Kommentera |
Upp