Glad Valborg!

Inviger sin resesäng (en doppresent) tillsammans med Puhpånken!

Benjamin, Foton | | En kommentar |

Skynda låååångsaaaammaaaareeee

Asså det här med att kroppen ska återhämta sig efter en graviditet är ju det segaste och tråkigaste som finns! Kan medge att jag kanske körde med en lite för hög växel förra veckan, att jag fick från medelmåttlig träning till att maxa med HIT, crossfit, styrketräning och promenera närmare milen två gånger. Allt på ungefär en vecka. 

Så igår när jag vakna hade jag apont i båda knäna. Det var lite vingligt och läskigt att gå nedför trappen med B i famnen, men det gick ju bra. Så vi käkade lite frulle, vilade och tänkte sen att Äh, en promenad gör säkert bara bra! Att vila är inte alltid bästa medicinen som folk ofta vill att det är. På med skorna och ut i finvädret, sattsade på en kortare sträcka iaf. Och fyfaaan va ont det gjorde i backarna! Kändes som knäna gjort sitt. Gått i pension och inte tänkte fungera mera.
Så nu är det mini-promenader ett tag framöver. Förjävla tråkigt.... Får se vad svanken säger om träning på enbart överkroppen. Men idag får det nog bli tråkvila.

Tänkte gå bort värken igår, men vill inte utmana det och gå milen igen. Så det blev "bara 8km". Haha! Dum man är.

Träna & Hälsa | | 2 kommentarer |

När man skulle ha stannat hemma

Gick till Barnshopen på Ängsgärdet idag. Där har det både begagnat och nytt! Finns verkligen jäääätte mycket fint där. Jag var främst där för att hitta en servis till Lilla B, var särskilt ute efter en tallrik med "sugpropp" på undersidan. Men det hade dom inte. Istället fick jag syn på en skit snygg jacka till B. Den var i strl 74-80 och kostade 99kr. Så tänkte att näää, han har ju jackor och om han ska ha en till så tänker jag inte köpa en begagnad för 99kr. Så vi knata hem tomhänta.

Grejen var ju bara den att jackan var ju SÅ SNYGG! Jag skulle vilja ha den själv. Så jag kunde inte släppa den ur tankarna. En röd, tuff liten jacka. Klart B ska ha den! Så vi hann inte mer än hem och käka lite så gick vi tillbaka igen. Fem minuter innan de stängde stod vi i kassan med jackan i ena handen och med betalkortet i den andra.
Expediten: Då blev det 199kr
Jag: Va? kostade den inte 99kr?
E: Nä, 199kr säger hon och visar prislappen. Det är ju en Mini Rudini, det är ett jätte dyrt märke! Och jackan är i väldigt fint skick.

Jahaapp.. jaja... när jag ändå hade gått dit igen tänkte jag inte gå tomhänt därifrån. (V köpte inte riktigt det argumentet)...

Förstå va snyggt till hans vita Nike air max skor! 

Shoppat | | Kommentera |
Upp