Trötta små hjältar

Dom är mina små ögonstenar som gör att jag känner mig älskad och får älska varje dag ♡

Livet | | Kommentera |

Hur svårt kan det va?!

Imorse så hände det beräknade som inte får hända. Redan när vi flytta in så pratade vi om vår inomhus trapp var väldigt hal. Jag pratade med hyresvärden då som sa att de inte gör nåt åt det, (dom kan ju glömma att jag kommer ge mig lika lätt efter idag). Och då var jag höggravid och sprang på toa sjuttioelva gånger på nätterna. Det är inte alltid så nice med etage sovrum när toan är på nedre våning. Jag släppte inte räcket för en sekund när jag gick ner, var ju inte så lätt att gå i trappor när man inte såg sina fötter. Men sånt tar ju inte hyresföreningen hänsyn till, att sätta in halkskydd är ju förjävla svårt...

Men imorse iaf. Jag låg och amma Lilla B när V's väckarklocka gick. Sömndrucken gick han ned för trappan och (såklart) halkade. Det lät som att han aldrig skulle sluta ramla, men lyckligtvis så halka han i slutet av trappen så färden ner för trappen med ryggen var inte så illa som den kunde ha varit.
Hela dagen har han legat, rört sig som om han har nackspärr och suttit med vetekudden vid rumpan. Han har två starka blåmärken alldeles ovanför svanskotan, som ett trampstamp. Haha! 
Men ändå så vägrar han lyssna på mig! Jag hade dukat fram middagen och sa att om jag glömt nåt får han säga till. Sen kollar jag bort 3 sek, då passar han på att kila iväg! 
Jag: Men vad gör du?!
V: Ja men jag skulle bara hämta den här.
J: Men hur jävla svårt skare va och låta mig få den snälla?! SITT!! 


What can I say? He brings it out of me... ♡

Livet | | Kommentera |

Benjamins dag

Någonting man inte hade en tanke på när man valde namn var det här med namnsdagar, som vår lilla Benjamin har idag! Sex veckor och tre dagar gammal och har redan hunnit fira jul och namnsdag, inte illa!
I namnsdagspresent fick han en spargris av oss. En rätt så traditionell sådan! Det kändes väldigt "föräldrigt" av oss att köpa nåt sånt praktiskt som en spargris. För det behövdes verkligen nu efter alla julslantar ;) Plus att vi vill hellre lägga alla våra mynt i den än i vår dammiga skål i vardagsrummet, för både V och jag tömmer alltid våra plånböcker/fickor på mynt. Så utöver bankspar så har han nu ett litet grisspar oxå. Känns riktigt bra!

Glatt namnsdagsbarn i alldeles förstora braller!

Benjamin | | Kommentera |
Upp