Otålig

Ja asså, det är väl mysigt att va gravid. Men enough is enough! Jag saknar att jobba, träna och ha ett aktivt socialt liv. Jag saknar att nånting händer! Man har ju liksom inte så mycket ork nu för tiden. Det är nästan lite pensionärsvarning på en, har man en to do för dagen så är heeeela dagen uppbokad. Dels för att man ska pallra sig upp, piffa till sig lite och ta sig dit. Och att ta sig dit måste planeras väl så man inte kommer fram svettig och flämtande.
Efteråt måste man samla sig, ta ett energigivande snack och gärna en tupplur. Det är liksom det jag orkar. 

Jag längtar inte bara till att knodden ska komma, utan också att få in en rutin med honom. Gå långa powerwalks, kanske t.o.m. gå till ett gym och lyfta lite skrot ;) Powerwalksen hoppas jag på att kunna börja med asap. Nu är det ju frost ute på mornarna, känns som att snön kommer snart och att det kommer bli en riktigt kall vinter. Inget lämpligt ut-och-gå-väder för knodden då inte...Livet | | Kommentera |

Amningskudden

Och idag blev amningskudden klaaar! Det är min snälla farmors syster som sytt och donat till det nya tyget, både på amningskudden och tyget till pallen. 
Tyget är avtagbart med hjälp av en dragkedja som är som osynlig, men för det lämnade V in kudden till skrädderskan hans jobb har. Om man inte vet vart dragkedjan sitter så är den omöjlig att hitta! Fråga V, han fick panik och kallsvettades när han trodde att skrädderskan sytt in kudden i tyget. "Shiiiit, Mimmie kommer döda mig!!" Hahaha ;D Skrädderskan va tvungen att visa V vart dragkedjan satt innan han lugnade ned sig, haha! Stackarn ♡

Det är ett väldigt mjukt, skönt och lättskött tyg. Mönstret var det enda vi kom överens om, men det är väldigt fint tycker jag :) Mycket färger, barnvänligt men ändå rätt så neutralt (ifall knodden får en lilla syster sen ;)).

Före och efter. Olika belysningar här med då det är dagsljus vs kvällsljus.

En lite närmare titt på tyget :) Så fiiint!

Projekt & pyssel | | Kommentera |

Höstpyssel

På en app som heter Pinterest kan man få inspo till allt möjligt, finns inte ett ord man inte kan söka på. Så härom dan satt jag bläddra mellan lite olika bilder och hittade de här jätte fina burkarna med färgstärka höstlöv på! Hur fint är det inte?! Jag har lite små detaljer kvar på mina, och det blir ju aldrig lika bra som på bilder tycker jag. Men jag är ändå nöjd. Ska bara vänta tills limmet har torkat, peta till små detaljer och sen lägga i värmeljus och mysa till höstmörkret.
 
Orginalbilden
 
Mina småttingar
Projekt & pyssel | | En kommentar |
Upp