Årets bullbak & "indebandy"

En tradition för pojkarna är att baka lussebullar med sin farmor & faster. Jag är alltid med och planerar men blir på nåt vänster aldrig med i själva bullbakningen, bara planeringen. Men det klarar de så bra utan mig. Jag jobbade lite extra men kom lagom till lunch som var tomtegröt och årets första skinkmacka. Fick även va med på när Max åt lime för första gången, han grimaserade inte alls som vi hade hoppats på. Synd att vi inte hade nån citron. Men B hoppade tom till när han smakade, hade varit roligare att filma honom än Max. 
(null)

När vi kom hem så var massa kompisar ute och lekte. Jag hatar att va ute o frysa, är mycket hellre inne och myser i värmen i soffan. Men min favvisgranne Anette var ute så då gick det bra. B spelade "indebandy" med sina kompisar & V, det går nog inte en endaste dag nu utan B spelar innebandy. Om inte på skolan så gör han det hemma. 
Jag tjittjattrade med lite varmt kaffe i handen och G lekte och åt snö fastän vi säger att han kommer få mask i magen. Har lust att lägga maskar i hans säng en morgon och säga att de krupit ur rumpan på han efter all snö..... 
(null)

Sen gjorde jag julfint hemma. B plockade med sina Pokémonkort, V handlade & fixade mat och G kollade julfilm och när jag gjorde julfint. Han blev helt fascinerad av alla tomtar som kom upp. 
Vi åt middag i soffan till Babybossen (G bestämde, en av hans favoritfilmer) och så hade vi det bara mysigt tillsammans ♥️