Flitiga fossingar

Vet inte alls hur jag tänkte när jag planerade denna dag. Tror inte jag tänkte alls. Det har blivit väääldigt mycket att gå iaf! 

Destination 1: Lämnade hemmet strax efter kl.10 för att gå till BVC och MVC. Benjamin skulle till barnläkaren och få hjälp med att sluta spy så mycket. Vi fick recept på en tablett han ska ta och om 1-2 veckor ska han förhoppningsvis inte vara nån "Happy Spitter" som de kallade hans åkomma förr i tiden. Nej, barnläkaren var inte ung ;) 
Efteråt var jag in till MVC och sen vidare till apoteket.

Destination 2: Gick hem och tog en liten promenad med Maya.

Destination 3: Hade bokat in en lunchdejt med tre av mina gamla BK-tjejer på Kajens Café. Det är en bit att gå, och när det blåste som fan och kom småregn så blev jag lagom glad när det var fullproppat. Inte ett bord ledigt. Knepigt nog att hitta ett bord för fyra och två barnvagnar. Så då gick vi till stan istället. Jag gick, de andra hade bil. 

Destination 4: Vi luncha ca två timmar, och jag passade på att uträtta lite ärenden innan jag gick hem. Och då blev det en till tur med Mayson! 
Nu tänker jag passa på och vila ögonen tillsammans med Benjamin ♡


Va rätt duktig på att komma ihåg att sätta på och stänga av Runkeeper appen!


Livet | | Kommentera |

Sådan mor, sådan son

Innan V åker till jobbet på mornarna så kommer han alltid in till mig och Benjamin för att säga hejdå, och vi säger åt han att köra försiktigt. Iallafall de gånger vi är vakna... Oftast så sover vi, och då passar han på att ta kort på oss. Tydligen. 
På tidigare kort V tagit på oss så har vi legat såå tätt, så tätt. Jag liggammar på nätterna men somnar alltid ifrån, så ställningen brukar vara att Benjamin ligger nära mitt bröst och sover, jag ligger på min ena arm och håller om honom med min andra. Mitt huvud är precis ovanför hans så jag känner hans doft även i sömnen, och kan pussa på han det första jag gör när jag vaknar. 

Denna bild var dock lite annorlunda! Man ser tydligt att vi båda somnat ifrån amningen (därav hjärt-censureringen. Tänker inte driva nån nipple-blogg). Tror min rygg saknar att få plant och inte bara på sidan :P Har inte kunnat gjort det sen typ tredje trimestern..

Benjamin verkligen tokratar att ha täcke på sig, ibland lägger jag på det i smyg när han sover. Men då får man en bra utskällning när han vaknar...
Ser ju så kallt ut!
Benjamin, Livet | | En kommentar |

See the idiot walk 2

Nu är det synd att jag var så dum att jag tog bort min gamla blogg. Det hade varit kul och jämföra händelserna... För att för typ åtta år sen så var jag ute och promenerade, och jag skulle ta en annan och längre väg än vanligt men det slutade med att när jag va som längst hemifrån så fick jag skoskav. Så jag skulle ta en genväg hem men det slutade med att jag gick vilse. Såklart! När jag kom hem bloggade jag om det och skrattade åt mig själv.

Och idag, så skulle jag ta en längre och ny väg på min promenad. Sen började det regna, jag fick en blåsa på tån och skulle gena hem. Och ni kan aldrig gissa vart jag genade och IGEN gick vilse!? Mmm... Just det. På samma ställe som för åtta år sen. Varför lära sig av sina misstag?Men ändå så bloggar jag om det, som förra gången. Skrattar inte så mycket dock :P

Livet | | 4 kommentarer |
Upp