Skit

Idag fick jag hämta ut skitSamsungen. Och visst vare som jag trodde, telefon har ett finger med i spelet om att inte kunna blogga som andra. 
Jag kan inte ladda upp bilder igen och inte läsa kommentarerna via appen. Skumt att det funka med lånetelefonen som också va en samsung.
För att kunna läsa kommentarerna måste jag gå in via internet, men nu funkar inte bloggens sida. Det är helt blankt. Både min och Linas sida. Jävla..........

Livet | | Kommentera |

Finfin fredag

Idag bestämde jag mig för att skita i allt som har med träning o göra tills nästa vecka. Ville bara få ha en gofredag utan ångest och krav. 

Så det blev en tripp till frissan för att putsa topparna, är så lite som behövs för att göra stor skillnad. Och det behövdes göras NÅN skillnad! Jag va lite nervös men B sov igenom hela klippningen. Nojjar väldigt mycket i onödan känns det som :)
Efteråt hälsade vi på min lilla farmor och fick gomat. Stekt sill och potatis! Bästis Festis var oxå där, så Lilla B vaknade och visade då sitt vanliga glada jag ♡
Sen tog vi en prommis hem där jag fick sova en hel timma på soffan! Fantastiskt skönt. Powernaps är verkligen mirakelkurer nu för tin. 
På kvällen åt vi tacos med B's lilla farmor och njöt av underhållningen som bestod av B himself. En riktigt mysig och avkopplande fredag!

Japp, jag älskar min son och mitt liv kretsar kring honom♥

Livet | | En kommentar |

Medaljer till mammor

Okej, nu kommer ett sånt här "mammainlägg". Om nåt alla tänker på och upplever, men inte riktigt pratar om. Det här med att ta sig tid till saker...

På vardagarna när det bara är jag & Lilla B så försöker jag få tummen ur med att hinna göra saker. Men jag är seg. Nå så otroligt seg. Det känns liksom så himla omständigt att tajma in B's matning, blöjbyten, nackträning, hjärnstimulering tillsammans med Mayas promenader och aktivering. Jag hinner inte med mig själv där emellan  så som jag tycker andra mammor verkar göra?!
Träningen och mitt sociala liv är fruktansvärt lidande. För t.ex, säg att jag vill gå och träna. Då måste jag (efter ungefärliga klockslag):

● Kl.8 - Frukost för Lilla B. Jag får göra mig i ordning och käka frulle samtidigt som B får underhålla sig i babygymmet. Oftast sitter jag bredvid honom och gör mitt så jag har koll och pratar med han, samtidigt som jag oxå försöker kasta boll med Maya.
● Kl.10 - B har käkat börjar bli trött, så jag passar på att lägga ned han i barnvagnen och tar Maya på en prommis på 15-20min. Här har min stress börjat för att eftersom jag ska gymma så har jag satt dit bilbarnstolen på barnvagnsställningen som B ligger i. Och den positionen de har där ska de inte ha alltför länge. Men att träna går snabbare om jag bär på bilstolen än att böka runt med barnvagnen.
● Kl.11 - Jag är på gymmet och har bara fått börja träna, men B har legat i bilstolen en timma redan. Lyckligtvis så brukar han sova som en stock i den så träningen blir skrikfri.
● Kl.12 - Siktar på att vara svettig och klar, redo för att traska hem. När jag är hemma (tar ca 10-15min att gå) så passar jag på att ta ut Maya igen när B & jag ändå är påklädda. 
● Kl.13 - NUU får B komma ur bilstolen. Tiderna är uppåt rundade, men nästan 3 tim i bilstolen. Stackars lilla ryggen ♡ 
Väl hemma kommer jag va svinhungrig, svettig & äcklig och ha en rastlös unghund. Men min prio är B, som också är hungrig och behöver stimulans. Så Maya får några bollkast medan jag käkar ett ägg och tänker att jag kan duscha när V kommer hem.

Iofs så kan jag träna när V är hemma, men eftersom han pendlar och därför är borta 8-19 så blir min prio min familj före träningen. Jag älskar träning, men familj- & kvalitetstid älskar jag mer. Så att försvinna, bara för en timma och träna, känns jätte jobbigt. Samtidigt som jag blir skit bitter över att inte få någon "egentid". Viscious circle det där...

Hur fan gör ni andra mammor?!

Första gången jag och B tränade tsms ♡
Han sov igenom hela passet. Dutti så!

Livet | | 3 kommentarer |
Upp