Dagsdejt

I lördags lånade Kia våran B över dagen. Hon kom vid 9:30 så tog de bussen till stan och gick i leksaksaffärer, åt lunch på systrarna Ericsson, gick på Alfonsbion och massa annat. B var helt lyrisk när vi hämtade honom, munnen gick i ett! 
G hade undertiden en hamor-dejt. Han hade kört med henne så hon hade varit tvungen att ta en powernap efter att vi hämtat honom.

Vi själva åkte till Kistas Galleria med Vs syster och hennes man. Småshoppade lite, luncha och njöt av att inte behöva jaga eller tjaffsa. Men handlade lite på Next åt pojkarna, är ju så mycket fint där. 
När vi gjort Kista så köpte jag & V en varsin Dunkin Donut och åkte till Erikslunds Shoppingcenter. Borta bra men hemma bäst. 
(null)

Hämtade hem pojkarna och hann inte mer än komma hem så kom min Linda på besök. Åt middag ihop sen blev det Halloween-skattjakt för pojkarna. Jag hade ritat en karta över vårt hem, placerat skatter med reflexer där X var markerat. Så vi släckte ner så fick de leta med ficklampa. Linda & jag tyckte nog det var roligast! Så blev det lite lördagsmys innan läggdags och film. Jag gjorde nån blandning och somnade till filmen....

(null)

(null)

(null)

(null)

Benjamin, Gabriel, Livet | | Kommentera |

Kissing strangers

När jag & V träffades så tyckte att det var lite roligt att vi båda hade tungpiercings. Är ju inte sådär jätte vanligt. Så ända sen vi blev tillsammans har jag föreställt oss som pensionärer med tungpiercing, det va liksom lite "vår grej". 
Men nu när V startat eget och träffar gammalmodiga läkare så känner han inte att det klär han längre. Sååå tråkigt! Jag förstår argumentet, det finns ju många tråkiga, gråa, gamla möss där ute. För tungpiercings är ju aldrig "rätt". När man är 18-isch så är det löjligt och man "förstår bättre sen". När man är 30+ är det en kris. Kan inte bara få vara en accessoar som t.ex hål i öronen som man tycker är snyggt heller. 

Men det är sjukt tråkigt att själva staven i tungan nöter på tandköttet väldigt mycket. När jag & V diskuterade så visade han mig hur långt ned hans gick, och mitt gick lika långt ner. Blev lite skrämd då faktiskt. Jag tar hellre ut min tungpiercing än mina framtänder. 
Sagt och gjort. Så nu är vi fria från metaller i munnen. Nu kommer inte våra tungor matcha när vi är pensionärer längre...  (haha!)

(null)

Kändes sååå sjukt konstigt att kyssas utan den där metallbiten. Våra tungor var som två hala, lena fiskar. Ovant.
Livet | | Kommentera |

Halloween pyssel

Ja jag vet att självaste Halloween inte är förrän på tisdag, men vi (jag) ville ha pysslet klart och fint till helgen. Och med jobb osv så fick vi pyssla i torsdags med min Kia. 
Jag hade köpt så mycket olika saker så jag mindes inte va alla saker för avsedda för, haha! Typiskt mig att gå all in och sen inte minnas nånting. 
Det blev iaf en pumpa (ska göra pumpapaj på det utskrapade innehållet), "halloweenclementiner", G gjorde en teckning och Kia & B spöken. Jag gjorde oxå ett spöke men det blev inte lika fint som Kia & Bs så G fick leka med (ta sönder) den. 
Mer pyssel hann vi inte med innan pojkarnas ben inte klarade av att va stilla mer. Då fick de varsin Halloween present av Kia, ett par Babushka dockor som hennes Bosse köpt i Prag. Hemska saker. Passa verkligen till Halloween. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Benjamin, Gabriel, Livet, Projekt & pyssel | | Kommentera |
Upp