Ny frilla

Det blir bara kortare och kortare. Nu var det egentligen inte meningen att det skulle bli såhär kort, med rakat underhår på båda sidor. Tanken var att det längst ner skulle vara rakat och stegvis bli lite mer hår, fortfarande kort men inte rakat. Så skulle det vara likadant på båda sidorna så jag inte är låst till att ha benan åt bara ett håll. Men frisören var nog lite ivrig på att få dra fram rakapparaten... oh well, det växer ut. Huvudsaken var ändå att hårfärgen blev bra, och det tycker jag verkligen! 
(null)

Ska ta en bättre bild vid tillfälle. Trodde jag kunde lägga upp mitt lilla filmklipp men det gick inte. 

Kan inte fatta att jag var rödtott för bara ett år sen. Vilken resa mitt hår har gjort. Ångrar inte mitt val för en sekund, varken min nya hårfärg eller att jag blivit riktigt kortklippt. Det enda jag ångrar är att jag inte gjorde det tidigare. Var så mycket fix med håret förut och ändå var jag aldrig nöjd med det. Tyckte alltid att det var sprött, bångstyrig så jag plattade det en hel del och håret mådde ju inte bättre av det precis.
Nu är det mindre fix, mer självfall så håret mår bättre och jag har en sak mindre att tänka på. Jag älskart!

(null)


Livet | | Kommentera |

Tavlor

Bilderna på våra tavlor blir inte bättre än så här, om man inte vill komma och se dom live förstås. 
Både V & jag ville ha tavlor med lite middags/hängkänsla, eftersom vår nya matgrupp ska vara fokuset i den hörnan. Barnhörnan med alla leksaker kommer successivt få försvinna. 
Texten hittade jag på en sida men tyckte inte om det typsnittet eller att det var ordet "with" som stod ut mest på hur de hade gjort, för oss (mig) var "friends" viktigare att stå ut. Ingen av oss är några speciella vindrickare egentligen, men det är kontentan i texten som jag tycker om. 

Men är det nåt vi är så är vi hamburgerätare. Vi älskar hamburgare. Så när V kom på den idén om en bild på en hamburgare så nappade jag direkt. Var inget att diskutera. Att vi valde en enkel hamburgerbild var för att texten var enkel, så de gifter sig bra ihop i helheten tycker vi (jag) 😉
(null)
(null)
(null)
Är lite julstök på bordet, har inte hittat den rätta julbelysningen för fönstren än så de gör sig bättre som julstök på bordet.

Medan jag var igång med tavlorna fick jag en annan idé. Tidigare så skrev jag ut en text på datan med vårt wifi lösen, sen byttes lösenordet och jag fick aldrig tummen ur att skriva ut en ny då vår skrivare saknar färg. Visste inte riktigt vart tavlan skulle vara heller efter att vi gjort om i hallen och vardagsrummet. Därför blev jag nöjd över denna idé:
(null)

Ser nu att jag måste ha dit nån grön växt känner jag... Detta eviga småpillande med inredningen, det tar aldrig slut.
I hemmet, Livet, Projekt & pyssel | | 2 kommentarer |
Upp