14 dagar kvar

Nedräkningen har börjat! Nu är det inte långt kvar nu tills jag får andas in Västerås i mina lungor, och bli ompysslad och sönderkramad av mina underbara <3
Min tid är redan upp planerad, sjukt nog. Pappa kommer att hämta mig från Arlanda (i Stockholm ;)) när jag landar på torsdag kvällen, så vi får våran quailty time där typ, haha. Han lämnar av mig hos min Fruga Lina, och där väntar en välkomnst buffé! Riktigt längtar inför allt gott. Och så ska vi inviga hennes nya tempursäng, kommer nog hamn i en skön koma och aldrig mer vakna upp...
Sen på fredagen ska jag & Lina till min förra sambo Jenny och lukta bäbis!! Hon var ju tvungen att gå över tiden och ploppa typ en vecka efter att jag hade åkt hem sist...
Och på kvällen kommer alla mina tjejer att samlas hemma hos Sara, med en massa annat kärt folk. Inflyttningsfest vankas! Fick äran att få sova hos värdparet den kvällen. Så då behöver jag inte oroa mig för att sova bort hela lördagen heller, morgonpigga jävlar ;) 
Under söndagen blir det en sväng till farmor för fika och träffa familjen innan jag åker hem.  
 
 
Några av mina kärlekar, från 1 februari 2010.
Nanna, jag, Jenny, Emelie & Lina
 
 
 
 
 
Livet | | 2 kommentarer |

Bara för att

Man vaknar, snoozar. Ligger och väntar på nästa snooze så man vet att NU är det dags att gå upp. NU måste jag gå upp. Man sätter sig upp i sängen med sitt kn*llruffs, kliar sig i ögonen och tvingar sig upp ur sängen. Jag vet inte hur ni är men jag har min rutin på morgonen. Den är nästan tvångsmässig och jag avviker aldrig från den. Det har tagit mig flera års träning o erfarenhet för att få in den perfekta morgonrutinen, där man hinner med så mycket som möjligt på kortast möjliga tid.
En sak jag inte fått in i min planering (än) är morgonkaffet. När jag jobbade på Stadium hade jag min togo mugg och drack kaffet i bilen PÅVÄG till jobbet. Alltså hade jag en kaffe kopp i handen ungefär 25-30 min efter att jag stigit upp.
Nu måste jag vänta ända tills jag kommer till jobbet, nästan en timma efter att jag vaknat. Har liksom kortare sträcka till jobbet så togo muggen känns inte så nödvändig. Men situationen är tillräcklig för att göra ett blogginlägg om.
Föresten tycker jag inte ens om jobbets kaffe, det har bara blivit rutin.

 

Vet inte vad skillnaden på detta kaffe och en mugg råttgift skulle kunna vara.

Livet | | Kommentera |

Väl investerade 200kr

Återbesök hos läkarn idag. Det var ju ett skämt måste jag säga!
Hade en bokad tid 15:45, men jag blev inropad 16:05 (tror inte att "kort väntetid" är med på Skellefteås hitlista). Tror jag var med läkarn i typ 6-8min. Varpå jag under den tiden förklarade varför jag var där, han klämde och kände och jag poängterade tre gånger att jag var där för att jag hade problem. Att jag fick ont pga magen och att det nu gått "lite överstyr" med värken.
Jag fick till svar: "alla har olika magar, du har bara en sån tarm".
Så jag ska leva med magknip till o från resten av livet för att min mage är sån.
Priceless.

Livet | | Kommentera |
Upp