Domedagen

Blandade känslor inför imorn. Mycket blandade känslor. Ska skola in Lilla B på förskolan. Är det sjukt att jag är nervös? Känns som det är min första skoldag. Haha!

Jag är glad för B's skull. Han kommer få så mycket kompisar, leka av sig och lära sig så mycket saker. Saker som man som förälder inte alltid kan lära ut. 
För min egen skull är jag hjärtekrossad! Min lilla kille ska lämna mig ensam hemma och leka med sina kompisar och börja ta del av världen. Mitt mammahjärta kommer aldrig bli sig likt igen. 

Den fina nya väskan (en tidig julklapp från min farmor) är packad inför morgondagen. Och sen lite extra utekläder. 

Benjamin, Livet | | 2 kommentarer |

22+1

Åh, idag har Mini härjat såå mycket i magen. Så mycket så att Daddy V fått känna sparkar! Lite lustigt med tanke på det jag skrev igår. 
Jag upplever det som att allt känns mycket tydligare i magen nu. Att jag mer (tror mig) veta skillnaden på en kullerbytta eller när han bara flamsar runt ordentligt. Minns inte att jag gjorde det med Lilla B.

Sen undrar jag en sak, som jag hoppas ni kan hjälpa mig med. Ni kommer nog få ett gott skratt nu! Matte är inte min starka sida.
Idag gratulerade gravidappen mig om att jag gått mer än halva graviditeten, är ju i v.23. Den första december (om två dagar) så är det precis FEM månader kvar tills bf'en som är den första april. Men man är ju "bara" gravid nio månader. Om jag har gått över halva graviditeten, hur kan jag då ha FEM månader utav NIO kvar?! Kan nån förklara det för mig?


Preggo igen! | | En kommentar |

Första advent

Efter en fantastisk natt där B bara vaknade en endaste gång (och var dock vaken i en timma) så startade vi dagen med frulle och sen julpyntning! Tur vi köpte lite julpynt på Ullared för vi hade väldigt lite. Pinsamt lite.
Men nu har vi iaf juliga köksgardiner, julstjärnor och julstakar i varje fönster och tomtar lite här och där. Vi har en vit halmbock som B hela tiden går och puttar omkull. Har för mig att Maya inte gillar den heller... Igår var faster hos oss och vi bakade mina oboy-julkolor! Skulle ha blivit en sats lussekatter oxå men nån (jag) var så ivrig så smöret va för varmt när det blandades med jästen. Så degfan reste sig aldrig. Men varken jag eller V är så förtjusta i det, så jag fuskar och köper i år. Bakar nästa år när B kan baka med mig istället :)

Livet | | Kommentera |
Upp