En helt vanlig måndag

Nu ligger jag nedbäddad och är redo för att få somna. Maya ligger redan och sover, drömmer garanterat då hon gnyr och "skäller". Såååå sööööt!

Jag får ofta frågor om hur och vad jag äter när jag räknar kalorier, och idag har ni fått se en typisk Mimmiedag! Förutom att jag inte visat när jag tog en Zoo-klubba. Va ba tvungen ;) inga farliga kalorier där, ca 40 kcal i den. Sämre för gaddarna! Klockrent när man är sötsugen för en klubba varar ju så länge.
Och som ni vet så använder jag mig av en app som räknar kalorierna. Är faktiskt inte så drygt som det låter/verkar. Men det orkar jag inte gå in på här och nu, nåt får ni fan ta reda på själva ;)

God natt!Hela mina dag blev 987 kalorier.
Väldigt lite då jag har som "regel" att äta kring 1300 för en hälsosam och stabil viktnedgång. Skyller på den sena frukosten som inte blev förrän 12..

Livet | | Kommentera |

Sojakorv <3

När jag var liten var min favoriträtt korv med bröd. Sojakorv med bröd. Sojakorv på burk, inte den frysta. Så fantastiskt jävla gott! Kan ärligt säga att den "maträtten" ligger på top tio än idag :) Det är ju så barnsligt gott, som typ pannkakor och våfflor. 

Så när jag var sjukling i veckan så köpte V hem såna till mig. Man är ju inte särskilt matglad som sjukling men sånt gott får man alltid i sig.
Lyckligtvis åt jag inte upp alla bleka små sojakorvar så jag unnade mig det till middag! En sån liten stackare är typ 70 kcal (korv är aldrig kalorivänligt), men jag kompenserade det med kalorifria nudlar från Fitnessguru som jag fräste ihop med färska champinjoner och alpro matlagningsgrädde. Top noch!Hela tallriken blev 242 kalorier, bra att dra in på kalorierna till middagen då det mest blir soffhäng och minimal aktivering. 


Jävla mupptypsnitt helt plöstligt?!!

Livet | | Kommentera |

Laxlunch

Utan överdrift så var detta bland de godaste jag ätit! Spoken by a true salmonlover. Egentligen är det bara lite rester, men så fantastiskt gott!! 

Jag har bara stekt laxen i örtsalt, det är godare att låta laxen smaka LAX och inte massa kryddor. Sen har jag "bränt" den lite med flit, frasigt är gott ;) Tillsammans med laxen har jag oxå stekt på sparrisen. Sen serverat det med sallad, ett (fullkorns) tacobröd och röd kaviarröra. Blanda bara kaviar, lök, creme fraiche och örtsalt. 

Så enkelt, men så jäääävulskt gott!


Allt som allt: 424 kcal!

Mat & recept | | Kommentera |
Upp