Överraskad!

Sitter i bilen (Erikas bil då våran är på bilverkstan för sjunde veckan i rad), barnen och allt är inpackat och vi ska handla och gör andra ärenden. Men kommer på att vi inte ätit lunch så V föreslår Burger King och att vi kan kolla med Lina, Dennis & Ian om dom vill äta med oss. Bra idé tyckte jag och ringde till dom och de tyckte oxå att det var en bra idé.
V tyckte vi skulle parkera hos dom, jaa det kan vi ju göra så kan vi ta sällskap till Burger King istället för att mötas där tänkte jag. Parkerade, packade ur ungar och barnvagn. Så kläcker V ur sig att G har bajsat och så lägger han ned honom i vagnen och kutar iväg. Jag frågar om han är säker och om jag får kolla men han bara drar. Vid Linas port så börjar V dra upp vagnen och säger att vi måste byta blöja, onödigt tycker jag för Burger King är bara på andra sidan vägen och att bara gå in och ut med B är som att bädda för hysteri. Så jag säger nej. Nej, nej, nej. Men V fortsätter kånka upp vagnen och fräser att han måste på toa oxå. Jaha, aja det kan jag ju inte säga nåt om...

I hallen tar jag upp G ur vagnen och ursäktar oss om ett blöjbyte innan vi kan gå. Lina bara skrattar och får mig att titta ut på deras balkong där det står ett fint uppdukat bord med mat, blommor och en vimpel hänger i taket. Tusen tankar går, ska dom strunta i detta fina för mat på Burger King med oss??
Men oj, skulle ni precis äta innan jag ringde? Nåt sånt säger jag, och Lina bara fottsätter att skratta. Hon lägger sina händer på mina axlar och leder mig fram till det uppdukade bordet där jag får se ett kuvert som det står "Mimmie 30 år!" på. Såååååå GLAD och framförallt överraskad blev jag! Anade verkligen INGENTING! Vart kom detta ifrån liksom?! Jag verkligen älskar överraskningar. Tiden och engagemanget man lägger ned för lilla mig liksom. Priceless. Få saker gör mig gladare. Det och plus att G inte hade nån bajsblöja, haha!

Utöver överraskningen så blev jag (och familjen) bjuden på gomat, efterrätt och så fick jag en födelsedagspresent som var ett par fina örhängen från Snö. Även fast överraskningen var mer än tillräckligt.
Jätte tack Lina, Dennis och lilla Ian!!

Livet | | Kommentera |

Parken Zoo

Som förra året så besökte vi Parken Zoo! Ska nog bli en liten tradition tror jag. Är lagom stort och inte så långt att åka.
G slog rekord i att sova, tror han var vaken en timma totalt. Vi hängde på låset strax före 10 då var han vaken och när vi gick in, sen fick han lite käk och somnade. Vaknade ca fyra timmar senare och käkade, åkte bärsele på V sen somna han igen. Vi hann ta några kort på han i vaket tillstånd iaf!

B gjorde allt annat än sova, han hoppade över sin tupplur vid 12 och somnade i bilen på vägen hem vid 15 istället. Och ändå var det inga nattningsproblem.
Tror hans favoriter var aporna och att åka karuseller, vi åkte en karusell med gamla bilar och en liten Merry-go-around. Han förstod inte poängen med att gå av och sen in igen, han ville bara åka, åka och åka.

När vi kom hem kom glassbilen, kände mig som en riktig Svensson! Sen gick vi till min mamma och tog hennes smultronbuskar och planterade hos oss istället. B älskar smultron, tur att han inte bryr sig om hur de ser ut för omplanteringen blev skit ful, haha! Hur man nu kan lyckas med det. Oh well, bara de smakar!

Benjamin, Gabriel, Livet | | Kommentera |

Baksidan

I fem timmar var vi på Erikslund idag. FEM timmar! Fyfan, är heeeelt slut. En sjujäkla massa ärenden blev gjorda, riktigt skönt faktiskt. Och lite shopping såklart.
Baksidan börjar ta form! Köpte gardinstänger och gardiner som V satt upp. Jag måste bara knyta om knutarna gardinerna. Och ta bort mitt målarprojekt som står och torkar, sen kommer det komma upp bilder. Vi är riktiga nöjda! Det var mysigt innan gardinerna kom upp men nu är det ÄNNU mysigare. Ljuva sommarkvällar. Dom är det bästa med sommaren.

I hemmet, Livet, Projekt & pyssel | | Kommentera |
Upp