Sju åring

Kl.6:45 ställde jag & V alarm för att väcka vår lilla födelsedagskille. Det kändes rimligt för måndagar brukar vara segstartade, brukar liksom ställa alarmet på sju nu på skolmornar. Men han vaknade såklart 6:30 och ville upp. Lyckligtvis mindes han vad jag sa kvällen innan: vi behöver gå upp före dig för att sjunga och fixa för dig, men om du går upp före oss får ju du sjunga och fixa för oss. 
Väldigt pedagogiskt måste jag säga. 

Så han låg fint kvar. Rävsov t.o.m. när jag lämnade sängen och när vi kom insjungandes med frukostbricka, presenter och tomtebloss.
Av B fick han Nerf Gun tillbehör, av oss fick han minecraft T-shirt- och kudde. Båda fick nya hörlurar, när ena fyller år får brorsan också nåt. 
Vi hade en till present planerad till senare under dagen, men det sa vi inte. G va så nöjd med sina presenter.   
(null)
(null) (null)
(null)
Förra året var det Tomu som gällde, nu är det Minecraft och Roblox. 

På eftermiddagen kom några för att gratulera Gabbeman, de som inte har möjlighet att komma på kalaset. Det var så fint väder så vi hängde ute, G fick även öppna lite presenter ute. 
(null) 
(null)
(null)
(null)

Till middag hade G önskat nuggets. Födelsedagsbarnet bestämmer middag, det är sen gammalt. Det blev också grillat, västerbottenostpaj och tillbehör. 

När alla hade ätit klart överraskade jag & V med vår sista present till G, en cykel. Han blev så glad! Även lite fundersam för han tyckte den såg så stor ut. Provsatt den och utbrast "jag når till marken!" , så tog han ett varv på gården. 
(null)
(null)
(null)

Avslutade så klart dagen med lite glass och fika, det ska man ju inte vara utan på sin sju års dag💚
2