Morsdag

Min första morsdag som mamma, och då ger Lilla B mig en sovmorgon till kl.9 ♡ Kommer inte ihåg sist han sov så länge. Gullkillen... är som att han vet att det är en särskild dag och sover på lite extra, precis som på min födelsedag. 
Vi låg kvar i sängen och myste lite innan vi startade dagen och gjorde oss fina tills Daddy V kom hem vid 14. Medan jag va på möhippa igår så var han på svensexan, och de övernattade i Karlstad. 
När han kom hem så hade han med sig en blomma och present som Lilla B bad han köpa med ;) Sen åkte vi till Harry's och käkade, de hade ett morsdag erbjudande och då det är "vår" restaurang var det som grädde på moset :)
Nu är vi hemma och göra oss i ordning för lite söndagsmys. Supermysig morsdag ♡

Mina grabbar

Benjamin, Livet | | Kommentera |

Möhippa

Igår tog vi henne: världens bästa Sara!! Min bästis, min tvilling och gudmodern till min son ♡ Överraskningstagningen blev jätte lyckad, hon hade inte en aning om att vi skulle komma!
Resten av dagen bestod av dricka (ingen alkohol for me dock), lekar, mat och uppvaktning. Ska lägga in en bildbomb sen. Tog massa bilder med systemkameran, hoppas bara på att få fler bilder från de andra brudarna.

Vår vackra bride to be!
Livet | | Kommentera |

Söker bäckenbens doktor

I födelsedagspresent fick jag Olga Rönnbergs bok Mammafitness, och jag blev riktigt ivrig med att få sätta igång! Det var lite jobbigt med uppförsbackar den första tiden efter graviditeten, men det gick ju över. Så jag tyckte att mitt bäcken hade återhämtat sig bra så nu skulle jag ta tag i coren och mammamagen.  
Började med uppvärmningen, jag var försiktig. Sen skulle jag göra höftlyft, och på första lyftet small det till i bäckenet! Det bara small till! Tänkte att "shit nu har mitt bäckenben hoppat ur led eller nåt", haha! Låg still ett tag på golvet. Rörde lite på mig, och jag var hel och oskadd. Men det gjorde ont. 
Tog mig försiktigt igenom resten av passet, men jag körde klart det. 

Det var i tisdags och idag har jag fortfarande ont! Skulle lyfta på benet och raka benen i duschen tidigare idag, det ville sig icket. Gick även till Hälla fram o tillbaks med Jennie & Adele, och på vägen dit gjorde det sig påmint. Jävligt tråkigt! Vet inte riktigt vad jag ska göra? Tips mottages! 

Benjamin & Adele på babyrytmiken i torsdags, och idag var de på utflykt till Hälla där de åt lunch och sen shoppade. Under shoppingen skrämde Adele slag på Benjamin med sina höga toner. Dom är redan som ett gammalt gift par ;)

Benjamin, Livet | | En kommentar |
Upp