Slut som artist

Söndag, den heliga vilodagen. Dagen har gått i ett sen vi klev upp vid 9:30. Då gick vi upp, gjorde oss i ordning och åkte till ikea för deras frukostbuffé. Pannkaksfrulle till Mimmie! Så najs, bra utbud och billigt! 
Efteråt gjorde vi några snabba ärenden innan vi åkte hem.

Väl hemma så skulle vi bara "lite snabbt" sätta upp lite tavlor och hyllor. Det blev ett evighetsgöra! Tur att V's mamma tog emot mitt sos-samtal och kom över och hjälpte oss. Annars hade det nog hänt en olycka... Med hammaren och ett huvud som inte satt på spiken.
Hann även höja läget på knoddens spjälsäng och bädda om innan klockan slog 17, då åkte vi till Rusta för att köpa lite målarfärg och en gardinstång. Så nu har jag två projekt för imorn: stryka gardiner och måla på mina trälådor. 

För en halvtimma sen parkerade jag rumpan i soffan för viloläge. Välförtjänt! Är dock väldigt tankspridd och rastlös i kroppen, finns det projekt så vill jag göra klart när jag väl satt igång. Men men, får spara på krutet och projekten tills imorgon och resten av veckan. Så jag har nåt att göra!

Lill cheyen bara chilla medan vi slet! 
Jag hade sååå svårt att ta bilden på henne, höll på att dö i garv! Öronen såg på nåt sätt större ut live. Haha! 

Livet | | Kommentera |

Förbereder och längtar

Det finns FÖR mycket att läsa om när det kommer till graviditeter, förlossningar och tiden efter. Min hjärna orkar inte absorbera hälften ens. Därför gäller det (för mig) att ligga steget före. Synd bara att man inte kan förutspå vädret... 

Jag har börjat småpacka väskan inför förlossningen (haha, två månader to go dit bara). Det är lättare för mig att ta in saker om jag får se det, om jag kan ta på det istället för att visualisera det. 
Majoriteten rekommenderar en body med omlott, jag antar att det är för att man ska va försiktigt med det nyfödda lilla huvudet. Resten av kläderna beror ju lite på vädret. 

Så på bilden ser ni (troligtvis) knoddens första outfit! En vit omlott body, begie/vita tights med fötter, en vit liten mössa och en vit teddybear jacka som han fått av min särbo Jenny. Men jag är förberedd för sämre väder! Har packat ned en grå fleeceoverall, en liten snuttefilt och i barnvagnen ligger det en pälspläd. 
Livet, Preggo | | En kommentar |

Tröttnosar

Oliver kommer vanligtvis vid kl.730-8 på morgonen. Maya och jag är rätt morgontrötta (som typ 90% av befolkningen..), så vi brukar rösta för att vi går och lägger oss en stund igen när Oliver kommit. Han brukar inte va svår att övertala. 
 
Jag har dock fått bära upp han för trapporna för att han ska kunna gå och lägga sig i sin säng. Hans säng står i ett hörn bakom ett litet galler, det har jag använt nu när Maya har löpt. Bara så att vi alla kan få sova utan nå hormonella krig. Och under hela förra veckan, och denna vecka oxå, har de väckt mig vid kl.10 genom att pipa och stirrat upp mig ur sängen med deras blänkande, bruna ögon. Hundmaskopi... 
 
Nu löper inte Maya längre så fr.o.m idag är gallret bortställt. Så Oliver fick gå upp själv för trappan, det tog ca 45-60 min innan Maya gick ned och hämtade honom sen gick de och lade sig i sina sängar. 
Nu, vid 11:30, har de fortfarande inte vaknat. Den ena ligger och snarkar/gnyr och den andra ligger bredvid mig och fläcker ut sig riktigt ordentligt. 
Funderar på om jag ska hämta en kastrull och stekspade och leka parad...
 
 
När löptiden är över så slappnar hundarna av ordentligt. Riktigt ordentligt.
 
 
Maya | | Kommentera |
Upp