Gs första kompis-övernattning

Har varit så otroligt socialt bakis idag. Blev alldeles för mycket i helgen med sena kvällar, TVÅ vändor till jumpyard, kalas och jag vete sjutton allt. Ville helst sätta taggtråd runtom mig så ingen pratade med mig och allra minst rörde vid mig. Det kan ha varit en släng pms oxå... 

I fredags var det iaf ingen vanlig fredag. Vår lilla G skulle sova över hos en kompis för första gången. B & hans kompisar har ju sovit över lite då och då, så det är klart lillebror blir nyfiken. 
Precis som första gången när B sov över hos sin kompis så förberedde jag lite mentalt. Sa nåt i stil med "så har du din pyjamas när vi går hem sen" medan vi packade hans ryggsäck, och med "vi" menade jag såklart mig själv, V & B i detta fall. Men så uppfattade inte G det så jag fick sån dumförklarande blick tillbaks, "vadå vi? Jag ska sova kvar där". 
Behövdes inga mentala förberedelser där inte.

Jag, B & V var kvar och åt middag, spelade olika spel osv tills det blev i stort sätt läggdags. Då sa vi hejdå till G som var så himla nöjd, inte det minsta bekymmersam. Väldigt förståeligt då kompisens föräldrar är helt fantastiska! 
När vi kommit hem efter den långa fem-minuters promenaden (där B försökte fälla ner mig i varenda snöhög han såg) så fick vi en bild där G borstar tänderna med de gladaste ögonen. Då kunde jag verkligen somna med ett leende. 

(null)
1