Planeringsnörd utan lokalsinne

Tanken idag var att ta en snabb morgon pw med Maya, ha en lugn och god frulle. Låta den jäsa i magen ett tag innan gymmet och sen tare chill heeeela dagen. Har längtat efter en soffdag. 
Meeen så vare ju så att jag har noll lokalsinne, så kombon med den och att testa en ny väg resulterade i en "snabb" pw på typ 90-120 min. Vet inte exakt hur länge för appen la av och jag kollade inte på klockan när vi gick ut.

Resten av dagen gick... äh jag ska va ärlig med er, min planering gick åt helvete! Kom iväg till gymmet, gjorde ett svidande bra armpass för att sen gå och handla. Skulle ha en hel del från affären så det var INTE kul att konka hem på. Faan va det brann i armarna! 
Fick inte i mig lunch förrän kl.15, min dyrbara sofftid blev bara mindre och mindre. Strax efter kom V hem tidigt från jobbet, såg då ett tillfälle att ta en låååångdusch medan han myste med Maya. 

Inte förrän kl.18, när vår fredagstacos var i magen, fick jag lägga huvudet på soffkudden. Det ä fördjäävligt att va arbetslös. Man hinner inte med nånting;)


Äter lax till lunch varje dag. Har en broccolisallad till varje måltid, och äter potatis vaaarje dag. Och jag ledsnar inte! Är så fantastiskt gott!
Iofs kunde jag äta makaroner eller hamburgare oftare än det förut och jag tröttnade inte på det heller :)
Livet | | En kommentar |

Out of sight, out of mind

Hjärnan är bra rolig. När jag körde in till Västerås igår så tänkte jag på att mitt sötsug var som borta. Fanns inget sug till varken smågodis eller ens en liten chokladbit, och jag hade inte haft det sen helgen. Vilket gjorde mig väldigt glad, jag kände mig trygg i min kropp. Det var som att jag kände i hela mig att min "målkropp" var mer än bara ett drömmål, det var ett realistiskt mål som jag nästan kunde ta på och uppnå! Tanken om att hoppa över helgens cheatday slog mig. Iaf att skippa godis och snask, men att äta nån annan mat känns okej. Lite lagom crazy det ;)

Sen hemma hos farmor serverades det födelsedagstårta. Prinsesstårta. Grädde, marsipan och en krämig fyllning. Guuuud va det vattnades i munnen! Jag äääälskar gräddtårtor. Älskar allt som har med grädde att göra. Så som att knäppa med fingrarna var sötsuget tillbaka, nu när gräddfrestelsen stod framför mig. Bara för att den var DÄÄÄÄR!! Mitt framför mig! Då började bilden om min målkropp vobbla. Även fast jag inte tog en bit (nöjd!) så kände jag mig besviken på mig själv, bara för att jag var såååå sugen igen. Inte förrän dagen efter blev jag som nöjd över att jag inte skar upp en bit och gluffsade i mig, för att sen sitta och ångra mig hela kvällen.
Men nu längtar jag dock till lördagsgodiset.... Livet | | Kommentera |

Fasters tjej

Igår fyllde min söta lilla farmor år, så dagen till ära så åkte jag och Maya in för att gratta henne. Vi gjorde en maskopi tillsammans med min fantastiska faster och sa inget till farmor om att jag skulle komma, så hon blev glatt överraskad när hon öppnade dörren :)

Sen har jag spenderat all tid med faster. Vi hade lite pyjamasmys igår kväll, pratade till ögonen sved och man fick kämpa för att hålla dem öppna. Idag har hon tagit ut en semesterdag för att umgås med mig & Maya. Det är kärlek det! <3 Så nu håller vi på och smälter vår brakfrulle för att snart gå och träna. Så hiiiimla kul att få träna tillsammans med någon, främst någon som står en så nära. Min faster är inte bara min faster. Hon är en av mina bästa vänner samtidigt som hon är som min extramamma. 


Hon är så underbart snäll min faster som frågar vad jag äter nu medan jag går efter kostschemat. Hon fixar och donar och skämmer bort mig <3
Livet | | En kommentar |
Upp