Brödrakärlek

Eftersom jag är ensambarn så har jag aldrig upplevt hur riktig syskonkärlek är. Hur man ena sekunden kan slå varandra men sen helt olötsligt sitta och kramas och klappas, men nu har jag första parkett på upplevelsen. 

B & G är måna om varandra. Fröknarna berättar hur de söker upp varandra och kramas när de är ute på gården. Eller om den andra inte är ute så frågar de efter varandra. B klappar på G och ser efter honom som en riktigt omtänksam och beskyddande storebror. Fast det är på förskolan. 90% av tiden hemma är det tjaffs om vem som hade leksaken först, vems mamma det är bara osv. Det har blivit bättre på senaste tid eftersom att de blir ändre och G blir mer ett barn än en bebis. Men det största delen av tiden är helt klart bråk. 

Därför uppmuntrar vi oerhört mycket när de är snälla mot varandra och vill vara med varandra. Kärlek & respekt är något vi trycker mycket på.
Så när G härom kvällen var övertrött och otröstlig och bara blev lugn i Bs närhet så poängterade vi det för B, och sen den kvällen har de sovit såhär. 
(null)
Absolut första natten tillsammans, av nån anledning bytte de säng i samma veva som vi sköt ihop deras sängar.

Nu är det fjärde natten. Pandan ska föreställa nå form av "skydd" så de inte rullar över varandra, men de funkar inte så bra. Men det har inte varit nå sura miner. Deras varsina sängar står ihop som en enda stor gemensam säng.
(null)
(null)
När jag nattat dom har jag legat i mitten och njutit av bådas närhet, B lägger sig tätt med kind mot kind. G fipplar lite med mina naglar tills han kommer till ro och lägger sig till slut på mig. 
Att de sover såhär är en dröm som blivit sann för mig. Att de vill ha varandras närhet och känner trygghet där. Mammahjärtat kan inte bli varmare av det.
Benjamin, Gabriel, Livet | | Kommentera |

Favoritmaten

Igår när jag skulle uppdatera några appar i appstore så såg jag en trevlig nyhet, eller en völdigt god nyhet. Det var internationella hamburgerdagen! Min aaaabsoluta favoritmat. Kan inte få nog. Det kan inte V heller så vi styrde en grillkväll direkt med grannarna Csaszar, pojkarnas farfar, faster +man. V gjorde sin ädelostdressing till, det enda som saknades var picklad lök. Det har blivit en ny favorit för mig, älskart! 
Till effterrätt åt vi glass & jordgubbar. Kändes nästan som en semestermåndag fastän det absolut inte var det. Riktigt nice!

(null)
(null)

Livet | | Kommentera |

Morsdag

Fick sovmorgon till 11, kom ner till köket där jag möttes av min favorit Vitamin Well, blommor, choklad och presentkort på ett par örhängen. Och sen gav B mig ett färgglatt pärlhjärta som jag ska rama in, han gjorde det helt själv hemma hos sin farmor. Min duktiga kille! 
Kl.13 överraskade vi (jag, V, pojkarna, Malin & Mange) pojkarnas farmor med en brunch på Plazan. Så goda och fräscha grejer! Synd att det är så dyrt bara, men ibland måste man unna sig.
Efteråt åkte vi till Vs mormor & morfar och firade morsdag, var där längre än jag trodde så hann bara plinga min egen mamma och bonusmamma-faster. Blir inte alltid som man tänkt sig, men det blev iaf en väldigt mysig morsdag.
(null)
💙♥️💚

Benjamin, Gabriel, Livet | | Kommentera |
Upp