Halloweeingt

Även fast man äter middag tillsammans i stort sätt varje dag så är det nå särskilt med fredagsmiddagar. Oavsett hur mycket eller lite man engagerar sig så är det mysigt. 

Idag åt vi tacos. Hade ingen köttfärs så det fick bli med kyckling istället. Vi åt framför tv'n och hyrde Familjen Addams filmen, båda pojkarna blev rätt fascinerade över hur annorlunda Addams familjen var. 
Blev såklart fredagsmys och lite tända ljus. Jag köpte spöksnacks på Ica för att "halloweena till det" denna fredag, men pojkarna håller sig till sina gröna pringles. 
(null)

Imorgon ska jag & V ut med några kompisar och se LBSB spela live, första gången på tre år som de kör live i Västerås igen. SOM vi längtat! B ska få ha egentid med sin farmor, vad jag vet ska de gå på bio och se nya Familjen Addams filmen. De kommer säkert träffa lilla Max & Malin oxå. 
G ska få egentid med min (okej, våran) Kia. De ska hinna med både Leos lekland och badhus. Låter väldigt lovande att få tillbaks en relativt energitömd G på söndagen när man är lite schleten.
(null)
Igår hade båda pojkarna halloween jippo på skola/förskola. G var SÅ taggad och nöjd med sin utklädnad. B var nöjd med sitt lilla sår på kinden, det var viktigt att man fortfarande kunde se att det var han 😂M