Nordic Camping

Imorse tog vi folke-bilen tillsammans med pojkarnas farmor & faster och bilade till Nynäshamns camping. En mysig och alldeles lagom camping, lagom i både avstånd hemifrån och storlek. Vi hade disco och lite olika billekar på vägen hit. Stannade på Daisy’s för lunch och sen var vi framme. Då drog vi direkt till stranden och badade. Pojkarna bokstavligen slängde sig i vattnet - utan puffar! G var värst så både farmor & faster slängde sig efter honom då han låg och flöt med ansiktet ner i vattnet, han tänkte ju inte på att han inte hade puffar på sig när han kastade sig ner i vattnet. Dom två sekundrarna som han låg sådär och flöt med ansiktet under ytan var riktig obehagliga, tänk va fort det faktiskt kan  gå om man inte är uppmärksam. 
Vattnet var iaf jätte skönt och vi badade i nästan tre timmar, sen blev det dags för lite handling för V & faster medan jag & farmor lekte med pojkarna. En god tapasmiddag, glass, lek i skuggan på altanen och nu nattar jag pojkarna som precis somnat. Det är rätt tidigt men de var väldigt trötta. Och vi har drygt två dagar kvar, på torsdag åker vi hem.

(null)
(null)
(null) (null)
(null)

Benjamin, Gabriel, Livet | | En kommentar |

Hemmadag

Igår hade V sitt årliga sommarspel med några killkompisar. Han kommer på egna tävlingsgrenar som alla tävlar i, han har haft ett sommarspel nästan varje år sen 2013 och varje år har grenarna varit olika. Han är väldigt duktig och kreativ. 
Jag & pojkarna var med Elin & Fia deras kids. Lekte i Poesiparken, åkte förbi Ica Maxi på vägen hem och köpte korv m. bröd till barnen och sushi till oss. Fördrev tiden med lek och bad hemma hos Elin tills det blev läggning för barnen, då joinade vi killarna som var hos oss. Kom inte i säng förrän två, lagom trött när G vaknade trots sovmorgon till åtta.
(null)
(null)

Bestämde oss för att ha en lugn hemmadag idag. Typ den första på hela semestern, idag valde vi det. Tidigare har det varit pga sjukdom. 
Så idag rensade jag ur & omorganiserade i skafferier med matlådor, vaser, pojkarnas pyssel & godisgömmor osv. Torkade ur osv i kylen igår så kändes rimligt att fortsätta. V fick ta sig an frysen. Pojkarna sin Playdoh låda, vilket resulterade i att B fick byta kalsonger och jag fick byta byxor för vi lyckades sätta oss i skiten. Ingenting jämfört med G som fått byta tröja två ggr och lyckats skita ner dom typ 47 sek efter att ha fått på sig dom. Helt orimligt på en hemmadag när han kan ha samma tröja en hel dag när vi är iväg. 

Får se vad vi hittad på imorn. Sista semesterveckan...

Benjamin, Gabriel, Livet | | Kommentera |

Kryssning

Pojkarnas första kryssningsupplevelse delade vi med Marims. Det blev en familjekryssning på Birka, där barnen fick upple va disco med Skeppsråttorna och godis- & barnbingo. B både high five’ade och kramade ankan Bianca och G klappade ankan lite på huvudet. Barndiscot var det absolut bästa med hela kryssningen tyckte jag. B är inte sån som bara gör saker utan att observera och känna sig helt bekväm i situationen. Lite småfeg oxå, är sin mamma upp i dan. Så V & jag trodde aldrig han skulle vara med på barndiscot, han satt länge vid kanten och bara observerade trots att Alina & Enya körde på för fullt och G hakade på. Han var lite försynt i början men det tog inte lång tid innan han körde sitt race. Och till slut fick han sällskap av sin storebror! De både försökte följa med i Skeppsråttorna dans och påhitt, jag blev så glad att jag nästan blev lite tårögd. glad att de deltog och inte missade att ha så roligt som de hade.
Pojkarna va uppe rekord sent och kom inte i säng förrän 23, det var riktigt mysigt att dela hytt. Trångt som sjutton men mysigt! Deras frukostmagar kurrade som vanligt strax efter kl.8 så då gick vi till frukostbuffén, fortsatte sen dagen med Skeppsråttornas aktiviteter, taxfree shopping och att leka i lekrummet tills vi åkte hem.

(null)
(null) (null) (null)     
(null)  (null)     
(null) (null) 
(null)

Benjamin, Gabriel, Livet | | En kommentar |
Upp