Gemensamt disco & första tjejen

För första gången så gick pojkarna på disco tillsammans. De har blivit så stora!! 
B frågade lite försiktigt om för-disco som jag fixade förra året när han skulle på disco, när jag lånade rökmaskin, hade dansstopp, korv med bröd snacks osv. Det är vid såna återblickar jag inser att prestationsprinsessan var i farten. 
Jag sa att han får bjuda hem en kompis i år, för lillebror ska ju också på discot så han måste få bjuda hem han med. Förklarade att de kan inte båda bjuda alla sina vänner, det blir för mycket. B förstod och blev nöjd med att få bjuda hem klasskompisen Dilan som han redan pratat med.  

Bådas kompisar hängde med hem direkt efter skolan så de hann leka massor. G & hans kompis Sam märkte man knappt av, de va mest på Gs rum. 
B & Dilan gick iväg en stund och när de kom tillbaka hade de med sig en jätte söt tjej. Det här är N som jag pratat om sa B och smålog. Femtiotusen frågor exploderade i mitt huvud, har du pratat om en tjej? När då?!! Går hon i din klass? Är ni kompisar eller "kompisar"? 
Jag lyckades sansa mig och hälsade på flickan. Vill ju gärna att han törs ta hem både kompisar och tjejer så man har någorlunda koll på vilka han umgås med.

Innan vi gick till discot blev det mini-pizzor & snacks. Galet va fyra pojkar kan missa sina munnar, mattan har nog aldrig fått så mycket på sig. 
När vi skulle gå så gick B & Dilan lite före, B la armen över hans axlar och sa någonting. Säkert pepp inför discot. De såg så gulliga ut! Hade så gärna velat haft en bild på det. 

I vanlig ordning nu förtiden så fick jag lägga mig och slumra en stund när jag kom hem. V hämtade pojkarna efter discot. Jag lagade middag (köpte donken) . Ingen prestationsprinsessa vid discot detta år, bara en mamma. 
(null)
(null)

1