Hobbys

Så jävla trött på snön. Hann få sån förhoppning om vår när solen var framme. Inte för att vara ute och njuta av solen, utan för att vårfixa på framsidan och i förrådet. Längtar! Är kanske en annorlunda hobby, men det är typ min enda hobby. 

Påtal om hobby. Bs efterlängtade fotbollssäsong har smygstartat. När vädret tillåter är det utomhusträningar på tisdagar, alltid inomhus på torsdagar pga vädret. 
Sen när det är sommarlov har vi anmält B till fotbollsskola i totalt två veckor. Förra året när pojkarna var på fritids efter skolavslutningen och vi inte hade semester än så de hade tråkigt, för de flesta kompisar var inte där. Så farmorhjärtat öppnade farmor-fritids trots sin sjukskrivning. 
(null)

G har ingen inbiten hobby, men han ska såklart inte vara utan sommarkul för det. Det var lite svårt att hitta nåt passande för honom, var det inte fel aktivitet så var han för liten. Till sist hittade jag ett summercamp hos Leos Lekland. Att få leka hela dagarna passar han perfekt! Fanns dock bara en vecka som passade, men det kommer nog inte gå nån nöd på honom. Gör de det får vi lösa det problemet då. 
(null)