Så fint, så lyxigt

Tidigare i veckan började mina tre pojkar viska hemlisar om att skämma bort och överraska mig på fredagen. De sa att jag bara skulle behöva ligga på soffan medan de skulle laga middag, och jag fick inte gå ut i köket och kika. 

Så kom fredagen idag. Istället för att jag låg på soffan så donade jag i förrådet, blir knäpp på att jag aldrig blir nöjd med det utrymmet. Men jag fick iaf dona ifred medan pojkarna tisslade & fixade i köket. 
Pojkarna hjälptes åt att duka, och när det var dags att äta fick jag sätta mig till bords. De hade gjort tortillapizza och korv-hamburgare, det var såklart den godaste tortillapizzan och korv-hamburgaren som jag ätit. På min tortillapizza hade V lagt på champinjoner och vegetarisk skinka som är sviiiiin god. Har stekt det och ätit med stekt ägg som lunch typ hela veckan. Såå gott! 

Efter middagen fick jag en nackmassage av B och sen ta soffläge medan pojkarna dukade av och fixade disken. Sen dukade de fram fruktsallad som B hade varit med och hjälp till att skiva. Godaste fruktsalladen jag ätit 🥰 

Det kanske inte var mina favoriträtter utan mer pojkarnas favoriter, men att de kommit på idén och hållit det hemligt för mig hela veckan för att överraska mig... det gör mig så otroligt lycklig. Mina fina, omtänksamma killar. Ni skulle bara veta hur lycklig ni gör mig ♥️
(null) (null)
(null)
(null)
Vi invigde även våra nya tallrikar & skålar. Är så himla less på vår vita Ikea servis så nu byts de ut.