Facetime på jobbet

Jobbade ett extrapass i söndags. Fina pengar inom handels då så man tackar inte nej då. Dock så har det varit mycket strul på jobbet på senaste, vilket gör att det inte är så kul att åka till jobbet. Förut kunde jag längta tills nästa arbetspass medan jag var på jobbet, men så är det inte längre. 

Anyway. Det som gav mig extra energi i söndags var att jag fick facetime’a med mina killar. B jublade mammmaaaa!! och kramade mobilen när han såg mig. G tog mobilen ur Vs hand och pussade mig. Svårt att inte få energi av sånt från sina favoriter.
(null)

Benjamin, Gabriel, Livet | | Kommentera |

En helt vanlig måndag

Bollen om att jag ska börja må lite bättre är i rullning och idag har jag verkligen haft en riktigt bra dag. Det var längesen jag hade en såhär bra dag! Och det har inte varit nån särskild dag utan det har varit en helt vanlig dag. En vanlig måndag. Med tråkiga todos som tvätta, städa och tjaffsat med barnen om att äta sin mat, inte bråka om leksakerna osv. Såna saker som har knäckt mig annars, men inte idag. Idag har såna saker inte kommit åt mig på samma vis. Idag har jag orkat tagit mig igenom tjaffsen med pojkarna utan att ha velat låsa in mig i förrådet under trappen där jag säger till pojkarna att trollen bor så de inte ska gå in dit😂 Vet inte hur men det har bara gått att ta sig igenom. Hoppas det som hjälper fortsätter att hjälpa. 

Annars idag så har V & jag fixat en hel del hemma. Han har ju fått en fixidé för sig... berättar sen men det har inneburit en del fix och trix runt om. Om ni gissar rätt så svarar jag! 
För övrigt så lämnade vi in våra två barngrindar från ikea, de har ju återkallats för längesen men vi har aldrig tagit tummen ur förrän idag. Fick 1200kr för dom, man tackar! Vi köpte nya nattduksbord när vi ändå va där, 400kr gick dom på och så sålde vi våra gamla för 300kr. En bra affärsdag kan man säga. 

Nu har jag sålt tavlan oxå, får se om/vad vi hänger upp istället.
(null)
Galne Gabbe lyckades preciiiiis kasta sig in när jag skulle ta kort på hur det blev med de nya nattduksborden. Fint blev det iaf!

I hemmet, Livet, Shoppat | | En kommentar |

Överraskningskalas

Tänk va roligt det är med lyckade överraskningar! Idag hade jag bjudit över farmor och pappa på playdate med pojkarna, min farmor älskar att träffa pojkarna. Jag skickar bilder och videos till henne på dom så gott som dagligen och det är det bästa hon vet säger hon. 

 
Så hon trodde att hon bara skulle komma på playdate, även fast det var hennes födelsedag. Hon tyckte att det var konstigt att ingen hade hört av sig för att gratta henne men tänkt att vi glömt bort det, för det är "inte så viktigt". Så när hon kom hem till oss och såg ett litet uppdukat bord för hennes ära, och att gäster droppade in en efter en och gratulerade henne så blev hon så glad! Eller först lite irriterad för man får ju inte spendera pengar eller ställa till nåt spektakel för henne😂 Men jag såg på henne att hon blev väldigt glatt överraskad och att det var helt oväntat. 
(null)
(null)

Äntligen fick jag chansen att göra nåt för henne! Min bästis farmor. Skulle jag haft en dotter skulle hon fått heta Marianne i andranamn efter henne. Mitt hjärta går lite sönder varje gång jag tänker på att det inte kommer bli så. 


Livet | | Kommentera |
Upp