Förra helgen

Vi fastnade i en rätt så bra tv-serie i veckan, Gone heter den. Det fanns bara en säsong så vi såg slut på den efter veckans nattning. Därav ingen bloggning. 

Men förra helgen blev vi riktigt bortskämda. Min faster & Bosse hade tagit sin husbil ut till Frösåker, även bjudit dit Vs pappa med sin husbil. Till oss hade de bokat en liten lägenhet som var mysigt inredd, och den hade en svinstor altan med jaccuzzi! Sååå nice. Jag, faster & pojkarna bubblade i den och njöt (lekte med babblarna) medan karlarna drog en vända golf. De fick även finsällis av min kusin som gästade oss en stund innan han skulle iväg på kalasfest. 
Till middag hade faster ordnat med så mycket mat och gott så det va som buffé. Hon hade gjort sin (världens godaste) coleslaw som jag förbjöd andra att äta av. 
Efter middagen bubblades det lite till, blev ett sent dopp för pojkarna vid 21 så de somnade ovaggat vid 22. Vi höll oss vakna en stund till innan vi också kröp till sängs. Jag fick krypa ner och sova mellan mina två små älsklingar. Pricken över i:et på en härlig dag. 

(null) (null) (null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Benjamin, Gabriel, Livet | | En kommentar |

Över innan det började

Efter bröllopet ihelgen så har jag blivit helt insnöad på mitt egna bröllop. Eller ja visst ja, "vårt" bröllop.
Jag älskar ju att planera, detaljer och alltid ha det där "lilla extra". Har inget emot att pyssla & dona själv för att dra ner kostnader, men det är ju en hel saker som drar iväg kostnadsmässigt ändå. 

Därför tänkte jag försöka komma på en extra inkomst. Utöver mitt heltidsjobb. Någonting som kan generera lite extra kosing. Starta nånting eget, med nånting jag är bra på. 
Började googla på "starta eget idéer och förslag" för att få lite inspiration, men det enda jag kom fram till är att jag är fan inte bra på nåt. Iaf inte tillräckligt bra att man ska känna "ja men det där är ju som gjort för dig!". 
Jag vill ju inte ta ett extrajobb i två års tid och missa mer tid med pojkarna bara för att spara till ett bröllop som varar en dag. Det väger verkligen inte upp. 

Om nån riktig smarting där ute kommer på vad jag kan tjäna lite extra på så säg gärna till. Eller om ni kommer på nåt jag är bra på. Det vore också lite små trevligt😂

Livet | | En kommentar |

Bröllop

I fredags tog jag ut en semesterdag för att åka till Linda och hjälpa henne dona inför hennes & Alex stora dag. Vi dekorerade middagslokalen, åt middag och försökte prata ihop oss. Dom är dock väldigt olika mig. Jag är ju en av jordens största planeringsnördar, kan inte föreställa mig hur jag kommer bli till min & Vs bröllopsdag. Medan Linda & Alex inställning var att de tar det som det kommer. Finns såklart både för- och nackdelar med båda, men jag var riktigt imponerad över hur lugna de var. Trots en hel del frågetecken kvällen innan deras bröllopsdag.

Men allt gick bra, såklart. Lindas största spontana utbrott i göra-sig-i-ordning-stressen var att lilla Charlie inte hade nå strumpor på sig, att hon själv stod med en skrynklig brudklänning 40min innan bröllopet skulle börja var inte lika viktigt. Haha, mammakänslorna är alltid starkast.
Fastän vi var på slottet vid 10:30 och cermonin började 15 så blev det ändå tight med tid på sluttampen. Tiden rann iväg medan vi gjorde oss i ordning, drack lite skumpa, skålade för brudparet och lyssnade på tjejlåtar. 
(null)
(null)

(null)
(null)

I kyrkan överraskade Linda alla med en låt till Alex som hon själv hade skrivit. Jag har aldrig gråtit så på ett bröllop. Låten var otroligt fin. Hon är helt fantastisk min Linda.
Efteråt cermonin fick alla åka limousin till Bro Hof Slott där middagen skulle vara. Toastparet hade ordnat en jätte bra underhållning då både är väldigt musikaliska, helt sjukt duktiga. 

Nu när ens egna bröllopsdatum är satt så är det lite extra roligt att gå på bröllop, så man får uppleva vad man vill och inte vill ha på sitt bröllop. 

(null)
(null)
(null)
(null) (null) (null)
(null)Livet | | En kommentar |
Upp