Uggla på Stadsfesten

Innan vi åkte ned till Stadsfesten för att få se Magnus Uggla så var det förfest med massa trevligt folk! Planen var att vi skulle ta det lugn på fredagen och festa loss på lördagen, men det "råååkade" bli tvärtom.. Så det var en rätt lugn kväll igår.

Uggla är så jävla grym!! Han är Sverige okrönte kung. Tyvärr så såg jag mest andra människors ryggtavlor, det borde vara lag på att långa människor ska stå längst bak...

Efter Uggla blev det en obligatorisk langos. Jag kommer säkert bli mordhotad nu men jag fattar inte varför jag envisas med att äta det. Det är inte ens så gott som alla säger! Enda anledningen till att jag ätit dem de senaste åren är för att andra säger att det är så gott, så jag typ "intalar" mig själv att jag fått en dålig langos. Varje år. Sen jag var liten. Haha!
Så Mannen fick min halvätna så han klagade nog inte :)

 

 

 

Gotta luv taskig upplösning på bilder

Livet | | En kommentar |

Lördag dag

Väderappar suger. Enligt TVÅ stycken så skulle det va finfint väder hela lördagen, men vad blev det? Kvaft, mulet och duggigt fram o tillbaka. Så jävla b. Men men!! Sällskapet var det absolut bästa iaf:) vi strosade på marknaden med våra favvisar, Elin & Daniel. Kikade i stånden och åt en god oxrulle (som kebabrulle fast med oxkött).
Elin ville spela på allt som gav chokladvinst, och Mannen hakade på. Jag stod bara och muttrade att man aldrig vinner. Daniel stod bara där, haha. På första numret turElin spelar på så vinner hon! Och inte lite heller: TVÅ KILO DAIM!!

Avis? Jag? Nääää...
Men är det nån som förtjänar vinsten så är det min lilla Elin!

 

Livet | | En kommentar |

Perfekt start på dagen

Åh, min sovmorgon blev underbar!! Riktigt lång, och utvilande.

Men kunde man inte haft invägningen idag istället? Isf så skulle jag fått väga in mig på -0,2 kg istället för +0,6 kg. Förstår inte hur det gått till. Hatar att inte förstå kroppens funktioner, hur dens "plan" är. Den kanske vill vara snäll mot mig och låta mig nå mitt mål i tid? ;P Det var iaf en trevlig överraskning när man vaknade.

Jag startar dagen med min favoritfrukost: gröt! Med mjölk, äppelmos, färska jordgubbar och kokosflingor. Mumsfilibabba!! Mannen & jag ska ned och kika på Stadsfestens alla stånd, mysa lite. Bästa starten på dagen!

 

Livet | | Kommentera |
Upp