På den sjunde dagen

För att summera denna dag med tre ord: Söndagschill. Soffpotatisar. Tröttmössor.

Benjamin, Livet, Maya | | 2 kommentarer |

Inget blev som det skulle

Igår var det meningen att V skulle vara ledig från jobbet, är hans lediga helg. Vi skulle ha datenight för att fira vår sjätte årsdag som är på tisdag, och Benjamin skulle sova hos sin farmor. Han har ju inte sovit borta mycket alls så vi tänkte han skulle göra det lite, just in case inför BB.

Istället fick V jobba för en i personalen var sjuk. Farmorn hade också blivit sjuk med både feber och en kraftig förkylning. Så vår datenight blev helt inställd. Men dagen blev bra ändå! 
När V slutade jobbet tog han med sig B's farfar till ikea och hämtade hem vår nya tvbänk och köpte lite lördagsgott. Mat, lek och hockey på tv'n bestod resten av tiden av, ända tills B gick och la sig för då skruvades tvbänken ihop. Kom inte i säng förrän vid halv tolv, var helt död då! 
Den nya tvbänken blev jätte bra, vi köpte två stycken för den va lite för kort för vår tv. Minns inte vad den heter men den är som ett vitt plåtskåp. Lås till dörrarna och är högre upp från golvet än vår gamla så B kan inte klättra upp på den eller slå i huvudet. Iallafall inte än på ett tag. Ska visa bild när vi sålt gamla tvbänken för det är så mycket möbler där nu. 

Vi hade lekstund ute medan V & farfar var på ikea

Maya fick herrsällskap av Oliver. Båda var lika hockeyintresserade som jag är.

Benjamin, Livet | | En kommentar |

Dag 5

Sex saker jag gör varje dag

1. Vaknar tillsammans med min mysiga son

2. Fantiserar om att få sova en hel natt plus en hel morgon, kanske till kl.10-11? Även om B skulle sova borta så skulle jag ändå vakna på natten av rutin, men jag skulle nog kunna sova till 10.

3. Promenerar med Maya. Ibland med musik i öronen, det är sååå härligt. Längtar tills hon och jag kan gå skogspromenader som vi gjorde förut. 

4. Fixar disken. Varenda jävla dag. Jag kan inte låta den stå! Tycker hela köket känns stökigt då. Sen har vi ju diskmaskin och det går ju fort att plocka i/ur. Man är bara så jävla lat.

5. Har sångstund med B. Varenda dag! Han har en sångpåse med olika figurer i, och varje dag kommer han med sångpåsen till mig. Så vill han att jag ska hålla den medan han tar upp en figur och så ska jag sjunga en passande låt. Ibland bjuder han till på en dans!

6. Har kvällsmys med V. Varje kväll kollar vi på någon serie eller film tillsammans och bara är. Självklart är Maya med, hon ligger ihopkurad som en köttbulle vid mina ben oftast. 

Livet | | En kommentar |
Upp