Valborg & återhämtning

Det har varit fullrulle en längre tid nu. Förberedelser för G’s kalashelg, börjat nytt jobb och nu så var det Valborg. Vi var hos grannarna Csaszar med två andra familjer också. Hade knytis med potatissallad, sallad, vitlöksbaugetter och grillning. Barnen fick korv med bröd, mina pojkar åt på sina favvo vis. B tog korvbröd med senap och G åt korv med ketchup, de är verkligen varandras motsatser.
Barnen lekte och hade full fart hela tiden, så pojkarna var inte svåra att natta. När barnen sov satte alla på sina babyvakter och fortsatte den trevliga kvällen tills midnatt. Det är bara en av fördelarna med att umgås med sina grannar, alla kan natta sina barn hemma hos var och en men ändå fortsätta ha en trevlig kväll tillsammans. Klockrent!
Vi hoppade över majbrasan i år, ingen kände nå sug pga det tråkiga vädret och barnen hade roligare hemma än att ta sig iväg och titta på nån eld. Var mycket trevligare för alla skita i det. 

Idag har vi inte gjort många knop. Minns inte sist vi hade en hemmadag. B & jag har haft våra pyjamaser på oss hela dagen. Sååå skönt! Vi har t.o.m lyxat till det med lite myskväll. Pojkarna fick en varsin skål cheeseballs, vi alla tog varsin liten cheesecake och så blev det en barnfilm på Cmore som de valde. Familjemys är det bästa i livet. 
(null)
(null)


Benjamin, Gabriel, Livet | |
Upp