Kalas på en våffelsöndag

Idag har vi haft kalas hemma eftersom V fyllt år. Han fick t.o.m sovmorgon, jag tog pojkarna till deras farmor så V skulle få sova ut ostört. Farmorn & jag tog en kaffe i vårsolen, så härligt! En efterlängtad känsla att sitta och känna solens värme på sig. B serverade oss "fika" och kaffe medan G gjorde typ allt vi sa att han inte fick göra. Äta snö t.ex, eller gå in med skorna på sig. För en stund så samarbetade pojkarna med att putsa farmors uppfart. G hämtade snö med en skyffel och B borste bort det med sopborsten. Teamwork! De fick ballerina kex som tack för städningen.
(null)
(null)

Vid 14 kom gästerna. Vi bjöd på våfflor dagen till ära, hade massa olika tillbehör så man kunde göra en våffla i sin smak. Antingen med creme fraiche, rödlök & caviar. Eller med glass, grädde, strössel, nutella, olika sylter osv. Och så hade vi ett fräscht fruktfat och lite kakor. 
(null)
(null)

Presentöppning, massa mingel och pojkarna bjöd på dansuppvisning. De sköt undan vardagsrumsbordet och hade disco som vi brukar ha. De dansade sig svettiga så de tog av sig kläder och körde i bara kallingar/blöja istället. Lilla Showeriet. 
(null)
Fick inte med G på bild men de båda hjälpte V att öppna presenter
Livet | |
Upp