Valborg

Vilken flopp! 


Jag jobbade extrapass till kl.16 (man tackar aldrig nej till söndagar = dubbelt betalt!). Då hade vi besök av Tommie & Sussie och deras två små. De hade varit o handlat så V började med mat och grillning nästan direkt medan vi andra försökte hålla kolla på fyra väldigt livliga ungar. De leker bra ihop med just dessa triggar varandra tills de går lite överstyr med både volym och att nån råkar göra sig illa. Inte att nån är dum med flit och det är lite huvudsaken. 
Vi käkade mat , åt i lugn och ro och riktigt njöt. NOT! Fick typ svälja varje bit hel i all kaos. Var en frid att klä på trotsiga-G utekläder när det blev dags att gå till Önsta IP för majbrasa. Han tycker verkligen inte om att klä på sig utekläder.. 

Till brasan fick vi sällskap av Marie & familj. Mycket trevligt! Vi kom dit strax efter 19 och trodde vi missat själva tändningen men den va inte förrän 20 så vi sysselsatte oss med fiskedamm, dans och lek. G som brukar gå och lägga sig vid 19:30 var väldigt övertrött och kinkig. B var övertrött och överaktiv som de flesta barn. Och alla föräldrar ville mest få allt överstökat kändes det som. Allt var trevligt men ni vet, sömnen. Såå viktig! 
Därför blev man lagom glad när klockan slog 20 och de berättar att det inte blir nån brasa för närmsta brandpost är ur funktion! Vi trodde de skämtade. Vafan har den infon varit medan man tidsfördrivit?! Jävla idioter. 
Så vi fick gå hem utan nån "final". Tur B inte förstod vad som hände, han hade blivit sjukt besviken annars. 

G somnade på vägen hem. B babblade i superspeed och när vi kom hem satte han sig i våran säng och sa att han va "schååå tjött fö Bendji ha spungit heeela dan"😂 Hans blick var priceless. Så det blev ett glatt slut på kvällen iaf. Man får va gla för de lilla.


Benjamin, Gabriel, Livet | |
Upp