En stor dag

Igår trotsade jag sjukstugan lite och tog med pojkarna ner på stan. Kan inte vara bra för hälsan att va hemma för mycket heller, och vi går ju på penicillin så smittorisken är nog ingen fara. 

Min bankdosa strulade så fick inte igång bank id på nya mobilen så det var ett ärende för mig. Sen fick pojkarna tömma spargrisen och det var mååånga mynt i den. Det skulle in på deras sparkonton så det var ett ärende för dom. 

Efter banken så gick vi till leksaksaffären. I spargrisen fanns också sedlar och dom fick B som sina. Så han skulle få välja ut en plånbok att lägga pengarna i och sen leksak för de resterande pengarna. 
Utbudet på plånböcker var inte så bra men han valde en med en polisbil på. När vi letade leksak så sa han att han ville måla och så såg han ett stämpelset med dinosaurier. Var perfekt för honom så den blev det.
Han var så duktig med att lägga fram sakerna på kassadisken och ge fram pengarna, var inga problem alls. Sen skulle pengarna ned i plånboken och det var lite trixigt första gången men det lärde han sig snabbt sen. Så fick han självklart en påse med leksaken i och den skulle han bära själv, och skulle inte sitta i vagen efter det. Han var sån stor kille då. Stolt och stor.

Han släppte inte plånboken på resten av dagen. Och har haft dunderkoll på den idag. Blev en stor stund för honom att välja och betala själv för egna pengar. Man riktigt såg hur han växte i sig själv. Min stora lilla kille. Du är så bra! 

Benjamin, Livet | |
#1 - - Kia:

Så himla stor och duktig kille. Vilken känsla!!

Upp