Med lite tur

När B var liten så hade han både napp (kork) och välling. Sen fick han höstblåsor, väldigt envisa höstblåsor som han hade nästan två veckor och de sprack och gjorde ont bara han drack vatten. Min lilla plutt 💙 Han som redan va så smal ville inte äta och knappt dricka. Så han ville absolut inte ha välling eller napp under den tiden så det blev ett "naturligt" avslut på det för honom. Inge tjaffs eller behöva dra nån historia om att tomten kommer och hämtar nappen. Tur i oturen. 

Med G har vi oxå haft lite sån "tur". Han började livet med napp men slutade självmant, minns inte riktigt om det var i samband med nån av hans förkylningslängar när vi låg på 64:an eller om han bara inte ville längre. Det var iaf inga problem. 
Vällingens avslut med G har väl varit den "jobbigaste". Sist när han var sjuk och hade feber & hostade tills han kräktes så slutade vi. Vi hade lite mer än ett paket välling kvar och vi hade sagt att när det är slut så skulle vi inte köpa nå mer. Men när han en kväll hostade tills han kräktes upp all välling i sin säng så slutade vi då istället.
De tog tre kvällar att sluta med vällingen. På dom kvällarna skrek han sig till sömns på 7-10 minuter, B lyckades somna under tiden så läggningen gick på rekordfart. Att han va lack gjorde inte så mycket när det gick så fort. Han blir liksom arg nu med när det blir dags att lägga sig i sängen. Den första stunden protesterar han men när G accepterat läggningen (och att det inte kommer nån välling) så ligger han och pratar, sjunger och leker med sin kudde i eeeevigheeeeter. Läggningen kan ta uppmot 45minuter, nån gång har det tom varit en timme. Medan B somnar på fem minuter... 

Nu har vi iaf två napp- och vällingfria pojkar. Och i sommar ska de båda vara blöjfria oxå. Någonting att se fram emot..

(null)
(null)

Benjamin, Gabriel, Livet | |
#1 - - Master:

Bästa ❤️💙

Svar: Du oxå 😘
Mimmie

Upp