Låååååångfredag

Kl.4:20 ringde väckarklockan och mitt första arbetspass på Maxi väntade. Passet swishade förbi och helt plötsligt var kl.12 och jag slutade jobbet men hade hela dagen kvar, sååå jävulskt nice! 

Pojkarna var hemma hos farmor och hälsade på och det skulle sovas när jag kom så vi tog det lugnt där ett tag. 
Efter tuppisen gick vi hem och åt mellis. Sen kom min mamma med påskpresenter till pojkarna, de fick varsin bok. G tyckte så mycket om sin bok så han rev ut en sida och försökte äta upp den. 
När mormor gått så fick B gå på äggjakt. Jag hade lagt ut ett bildspår som skulle leda till ägget (tack för tipset på din blogg Lina!), det var en succé! Jag visade han första bilden som var en bild på vårt kylskåp, så gick han dit och där låg en bild på pallen som står i hallen osv. Han tyckte det var jätte roligt! Vid en av bilderna låg en ny pixi-bok (ville va förberedd på flopp med en mini-påskpresent på vägen) men han sket i den och tog bilden och gick vidare. Riktigt kul! 

Bilderna är suddiga för de är print screenade från filmning. I Gs ägg (första från oss) låg det lite gottis kex, torkade bär och typ en "fläkt" som blåser såpbubblor. Och i Bs ägg låg en doktorväska (den gick verkligen hem!) och sen låg det ett mindre påskägg i påskägget med ett stort kinderägg. B är så rolig med kinderägg, absolut att han tycker om choklad och gillar leksaken. Men det han tycker absolut bäst om är det gula ägget som leksaken ligger i. Toknissen!

Efteråt gjorde vi oss i ordning och åkte till Bs gudisar Emil & Sara. Blev bjudna på en långkoks-gryta som var sååååå god! Allt bara smälte i munnen. 

Pojkarna fick fina påskpresenter, vi invigde ena direkt: målarfärg och stenciler till äggmålning. B var riktigt duktig! G får vänta tills nästa år. 
Emil och B busade ordentligt, de hoppade i sängen och så B blev alldeles rosenröd om kinderna. Sara blev "jätte schuk" så doktor Bendi fick rycka in, tur doktorväskan var med. 
Provade för första gången att natta killarna och fortsätta kvällen. Det gick rätt så bra, förutom att G hade ont i magen. Och magonten fortsatte hela natten när vi var hemma sen oxå. Blev inte många timmars sammanhängande sömn. Men men, man är ju rätt så härdad med sånt. Och vad gör man inte för lite kvalitetstid med sina fina vänner ❤️

1
Lina

Kul att han gillade det 😊 Det gick hem här också!