Gabriels dop

Nu är vår gullsäck säkrad från limbon! Igår döptes han i Skerike kyrka. Och det var det bästa dopet jag varit på! Vi hade en störtskön präst som startade dopet genom att säga att man inte skulle hyssa sin barn eller tvinga dom att sitta stilla, för tråkiga dop håller inte hon på med. Det gör hennes kollegor! Haha! Hon satte en väldigt avslappnad ribba direkt, och det lättade stämningen till mycket skratt.

När vi gick in spelades Teddybjörnen Fredriksson, jag & V tycker det är en mysig barnlåt och G skulle ju döpas till Björn i andranamn :) V's syster Malin och min kusin Linda blev faddrar så de gick in med oss, och Linda ärade oss med att sjunga Handens fem fingrar. Hon sjunger så himla fint! Och G försökte sjunga med han oxå, i pauserna från att äta upp rosetten på dopklänningen.

Efter dopet blev det mottagning i en lokal hos oss. Vi bjöd på pizza och fika. Tror det var ca 40 vuxna där plus barn, och av 24 pizzor blev det ca en pizza kvar. Av en hel plastpåse kanelbullar blev det ca 1,5 fryspåse kvar, och då knackade grannar på idag och frågade om det fanns då kanelbullar kvar så nu har vi bara en liten fryspåse kvar. (Tack faster för bullbakningen!)
Gästerna fick gå en tipspromenadrunda där det bara var frågor om Gabbe, vinnarna fick ett par "skitsnygga" solbrillor. Och det var våra grannar på 65:an!
Blev presentöppning och G fick sååå mycket fint. Han hade maten full i mun men försökte tacka så mycket han kunde. Han visade hela dan att han inte är så bra med ord än, men låta kan han ☺️💚

Eftersom datorn knasar så får det bara bli mobilbilder tillsvidare, bilderna från systemkameran får komma sen. Nån gång.