Förkylda familjen

G håller fortfarande på och repar sig från sin förkylningsvända för två veckor sen. Det går saaakta men säkert fram! Han hostar fortfarande upp en hel del slem men det är bra att han får upp det.
Resten av familjen har blivit snoriga och hostiga, hoppas G inte får en tredje slänga av det denna gång...
Jag & V vaknade upp igår och var i panik efter nässpray. B blev snorig i lördags men det har lyckligtvis bara hållt sig till det.

Men alldeles för snoriga ungar får stanna hemma från förskolan. Så idag har vi kastat boll med Maya, sprungit upp och ned i ica-backen så nån blev helt slut och sov middag i TRE timmar tills mamman tyckte att nu får det räcka. Och lillebror sov ungefär två timmar undertiden. Helt perfekt!
Så har vi haft en liten fotostudio hemma eftersom G är fem månader nu. Att ha fotostudio själv när man är sjuk tillsammans med två småttingar är lagom nervernade. Nästa gång måste jag ta nåt lugnande... Och så har vi möblerat om lite grann (igen...), dammtorkat golven två gånger eftersom Maya hårar som fan, tog fram dammsugaren OCKSÅ! Ätit köttbullar, handlat, varit ute lite mer och våldgästat grannarna. En väldigt bra ledig tisdag med andra ord!

2
Festis

Åh så fina bilder!!
Kollar B om lillebror har tvättat öronen......haha
Såååå gulliga de är ihop.

Svar: Haha ja man kan nästan tro det 😆
Mimmie

Lina

Bilden på båda pojkarna är ju bara för söt!

Svar: Jaa man får ju ont i tänderna!
Mimmie